MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Pampa arra a hirre hogy a magyar csaladoknak 27 millio megtakaritasuk van maga irta hogy ugy nez ki akkor neki tobbszorose ennek. Mivel o maga irta le igy gondolom szamara nem gond ha ez publikus. . Es pont az a bajom hogy egyszerre tolja a nagy kommunista dumat de o azert nemzeti jobboldali es mellette elvezi azt amit a kapitalizmus adott neki. Nem sajnalom en tole a penzt biztos megdolgozott erte. Csak akkor mastol se vitassa ezt el vagy akkor o is ossze szet a penzet a munkasok kozott es ne keressen penzt penzzel valamint ne kerjen kamatot. Ha mar szerinte ez nem helyes. .
"A legkirívóbb bónuszt egy brit befektetési bankár vágta zsebre: 34
millió euró (10,5 milliárd forint) év végi jutalomban részesült az évi
199 ezer euró alapfizetését kiegészítendő. " . csak ekkorát tévedtem." . Dél-Amerikában van egy törzs ahol senki nem kap fizetést. Érdemes lenne azzal összehasonlítani a londoni bankár fizetését. Igazad van , teljesen hibás amit én írtam amikor a magyar minimumbért hasonlítottam a magyar maximumbérhez.
Amúgy már bocs de nem gondolod hogy mennyire hipokrata vagy amikor buszkélkedsz a nagy vagyonoddal de közbe másokat becsmérelsz hogy akinek nincs az biztos elverte tücsök módjára de közben meg arról beszélsz hogy komolyabb bért senki se kereshessen hanem mindenki mondjuk egy 1-10-es arányú skálán maradjon ( hgondolom a te korábbi jövedelmeddet ne igazítsuk vissza az akkori mminimálbér mondjuk 10-szeeresére ). . Néha rendezd magadban hogy valójában mit is akarsz. és ha már ilyen forradalmi ötleteid vannak magadra is alkalmazd.
"gen, és? dolgozta, és hogyan éltek? . van aki nyaral, iszik, dohányzik, szórakozik, stb..... , és van aki nem így él. . tehát azok MUNKÁVAL megkeresett és LEADÓZOTT vagyonát el kell venni és szétosztani a tücskök között?" . Ezt te mondtad nem én. Mellesleg ha Bélas minimálbérért dolgozot 40 évig akkor ha vizet és kenyeret evet csak akkor is kb 40 milliót tudott félretenni. Neked ennek többszöröse van saját bevallásofd szerint. Akkor most ő tücsök volt te meg szorgalmas hangya? Illetve csak a TE munkád ér többet a többiekénél? a bankáré nem ér annyit csak te kereshetsz többet mint az átlag?
Nem tudom, elkerülte-e a figyelmedet, a kenyér stb PIACI áron forog. Ha a paraszt 10huf-ért adja, akkor az informatikus bélszínnel lesz kénytelen jóllakni, a paraszt meg megeteti a disznókkal a szikkadt kenyerét.
Az biztos, hogy ha összekötnék a képviselői, hovatovább köztvisztelői és közalkalmazotti béreket a minimálbérrel, akkor a képviselők elég lelkesen emelgetnék a minimálbért.
De lehet betelepítésnek meg migránsnak nevezni, csak éppen csúsztatás. Mivel egész pontosan menedékkérőkről van szó és az ő áthelyezésükről. A menedékkérelem benyújtásának pillanatától pedig már a menekültügy területén járunk, ez ugyanis a menekültügyi eljárás első lépése.
"egy EP képviselő jövedelme ne haladja meg az EU átlag min. bér bizonyos szorzatát.
" . egy MAGYAR képviselő jövedelme ne haladja meg a MAGYAR átlag mininimál bér bizonyos szorzatát. És persze ne érje el a kétszámjegyet a szorzó!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.