a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Én is tanultam, de nem tettem magamévá ezt a kitalált szöveget! Nekem a média nem a 4. hatalmi ág! Azt hiszem meggyőzőek azok a törvények, amelyek ezt a "4. hatalmi ágat" kordában akarják tartani!
"A MÉDIA mióta közhatalom? Mióta alakítja a közvéleményt? " . Ezt komolyan kérded? Akkor komoly bajok vannak nálad... :) Már 40 éve is azt tanultam, hogy a média a 4. hatalmi ág. Persze, akkor még volt másik három, amiből kettő mára kiüresedett Obánnak/a figyesznek köszönhetően...
A MÉDIA mióta közhatalom? Mióta alakítja a közvéleményt? - A MÉDIA sem lehet a kivétel! A lejárató média kedvenc kitétele! Ezért senki nem hatalmazta fel a médiát, hogy közszereplőket kipécézve visszaélhessen a szerepével!
"az a személy, aki közhatalmat gyakorol,
gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték,
illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy
alakította." Jó lenne tisztába lenne az alapfogalmakkal
ja, félelmetes tudásod elöl. :DD csak megjegyzem a féreg egy tájszó, arra használják amik kárt tesznek a nagy munkával létrehozott dolgokban, terményben, kertben, mezőgazdasági kultúrában. Gyönyörű nyelv a magyar. nagy energiát fektetsz semmi dolgokba.
csak soros kapcsán nagy az érzékenykedés, természetes számukra ha orbán családjával tréfálkoznak.Nem riadnak vissza orbán lecigányozásától de a lezsidózástól lefagynak.Kettős mérce kettős beszéd, hamisság és maszatolás. Ne feledjük a neoliberalizmus az nem liberalizmus.A
liberalizmus alapja minden ember egyenlő a szabadság a mások
véleményének és személyének a tiszteletben tartása, egyenlő jogok, a
hatalom ellenőrzése. Számtalan formája van egyik ilyen a konzervatív
liberalizmus. .A neoliberál bolsevikok semmi mást nem
fogadnak el csak amit ők mondanak, nincs nem lehet más vélemény, a
kiválasztottság nimbuszában élnek ők tudják mi jó másoknak azoknak akik
még meg sem értik, ők a tisztánlátók a tudás egyedüli letéteményesei
(álmaikban) szöges ellentétei a liberalizmusnak. Értelmes ember kívánja magának ezt a beözönlő emberáradatot? Ki van adva a parancs, és dolgoznak a kis aktivisták.Kell
Eu-ba az alacsonyan képzett, nem szocializált, idegen értékeket valló,
törvényeket szokásokat nem tisztelő embertömeg aki csak a szociális
kiadásokat terhelik? Akik az adópénzeket fogyasztják minden hozzáadott
érték nélkül, ezek csak kivesznek hozzá nem adnak.Ki van adva össze kell mosni a társadalomba beilleszkedő értékes embereket ezekkel a betolakodókkal.Igen, a migráns az aki idegen országból KÉR menedéket, letelepedést, beilleszkedik hasznos tagja lesz a társadalomnak ettől még tartja szokásait szinesíti a kutúrát.
Csak a szád nagy. Érzed te, hogy nem kóser leférgezni sem sorost, sem orbánt. De ha olyan tökös vagy, akkor szabad állampóóógárként lássunk tőled egy férgezést. Orbány esetében tudsz példát mutatni a leférgezésre? -- Az jó jel, hogy menekülsz.
Miért ne lenne közszereplő? Testvére gazdagabb nála de nem szerepelget Milyen alapon szólal fel nemzetközi szervezetekben és parlamentekben? Aki befolyásolni akarja a társadalmi rendet minden felhatalmazást és demokratikus intézményt kihagyva aki rendszeresen használja a média felületeket az közszereplő.
Akkor a totális hatalomátvétel - mind politikai, mind gazdasági értelemben -, és az ország lerablása volt a "mesterterv", amit végre is hajtottak mára.
Csak itt most az a kérdés, hogy mi a motiváció, és ki motiválja. szerintem többféle motiváció van, és a szülő, tanár egyaránt szerepet játszik a motiválásban.
Mi lesz veled Magyarország?