a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Én csak azt tudom mondani, hogy velem kapcsolatban és az irányvonalammal nekem semmi problémám! Felesleges a magyarázkodásod, hisz nem is ismered a szellemi elődeimet! Köszönöm, hogy elismered a most követett irányvonalamat! Tőled ez dicséretnek veszem!
Nem kérdőjeleztem meg, de a linkek helyett lelehetett volna írni így:28,500! De itt egyesknek link nélkül nem megy! A 43,000 forint átlagáról meg csak a napi.hu állította a Magyar Államkincstárra hivatkozva! A statisztikát statisztikázva!Ennyi!
Itt már régen nem "fideszvakhitűek" keverik a kását, hanem korcs ideológiát szajkózó entellektűelek agymenéseit kellene kijavítani! - Vannak azért akik még a "medvét" is táncra bírják! Úgy mint a cirkuszban! - Mert ez már kezd a cirkuszi mutatványokkal vetekedni, amit egyesek vitának gondolnak a "fideszvakhitről"!
Mondtam én mást mint te ezzel az számmal? Mióta téma már ez a nyugdíjminimum? És kinek van vele gondja ott az UNIOban? Mert ott sem tudnak ennyiből megélni, de mégis oda kérik az utalásukat? Ugyan miért? Ja itt is vitát akarsz nyitni! Túl van tárgyalva!
Na az meg is látszik, hogy nem egy iskolába jártunk! Utánam senkinek nem kellett "iskolapénzt" fizetni! - Ellenben a fizetősökkel, ahol a magyar nyelvet azért tanították, hogy becsmérelni lehessen?
Mi lesz veled Magyarország?