a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Bevándorlásról csak annyit, hogy Orsós nem engedi ide a bevándorlókat, mert ő már a romáknak ígéretet tett, hogy majd ők gyilkolhatják le a magyarokat, nehogy már sehonnan arabok tegyék meg, mikor semmi közük ide.Ezt csak azért írtam , mert ezt már évekkel ezelőtt is ide írtam, hogy a magyarokat a romák meg fogják enni ebben az országban, ma is csak őket láttam az utcán is , kocsiban is azok jönnek szembe.Nekünk ez jutott , a kapitalistáknak pedig a gyarmatosításaik alatt magukra haragított , kisemmizett népek.Ezt nem rasszista hozzászólásnak szántam , én nem hiszek a náci eszmékben, csak a jó ês rossz emberi jellemben, de ez fog bekövetkezni.
Szivacs :DD ."Mi azt gondoljuk, azt kell elérni, hogy tömegesen elhagyják emberek a saját hazájukat, szülőföldjüket."http://www.origo.hu/itthon/20180711-kocsiscake-olivio-tomeges-migracio-atv.html?utm_source=hirkereso
Abbahagyhatnád a személyeskedést! Mondtam már, hogyha elfogytak az érdemi érvelések akkor a természetes személyeskedést veszed elő! Nem kell ezt jelenteni, elég ha szembesülsz a tényekkel!
Miért? :) te kérted! :) . bigyula ma, 13:53 előzmény: #77217 pampa #77219 Légyszi egy linket a "Soros terv"-re! Légyszilégyszilégyszi… Elég arra az egy oldalra, amit papagájpetike átadott az osztrák kollégájának, és amin az mosolygott. :)
Ez a szillogizmus, amit elővezettél! Gyenge próbálkozás a terelésre! Na itt a baj! Tudod mire tetted fel ezt a KÉRDÉST? Mert nem tudod, de ezt tanították, ha nem tudod a választ!
Lehet hogy neked nem kell semmire válaszolnod! Mégis ilyen semmitmondó beszélgetéssekkel töltöd az időt és rabolod mások drága idejét! Megvárom a következő kérdésedet, hogy legyen mit kérdeznem!
De mitől a "4. hatalmi ág"? Én azt mondtam nem fogadom el hatalmi ágnak! Mondtam milyen törvényekkel tudod alátámasztani a kijelentésedet? Tudom hiába várom a választ!
Légyszi egy linket a "Soros terv"-re! Légyszilégyszilégyszi… Elég arra az egy oldalra, amit papagájpetike átadott az osztrák kollégájának, és amin az mosolygott. :)
És mi az a "4. hatalmi ág" aminek a magyarázgatása mégis felesleges? Ez a világ legegyszerűbb kérdései közül való, mert nem tudsz még mindig válaszolni, miért is hoztad ide?
Pl.77205/ Miért ignorálsz? Pl.77202 Két kérdés is van amire szerinted csak a gugli tudja a feleltet? Pedig neked lett írva! Vagy vegyük a többi topicot is ahol ugyanezt a módszert követed? nem válaszolsz a neked intézett kérdésekre!
Mi lesz veled Magyarország?