a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Sajnálom, hogy a figyelmedet sorra elkerüli a magyar törvények értelmezése! Olyan következtetéseket találsz ki, amelyeket sem bizonyítani sem indokolni nem tudsz törvényekkel alátámasztva! Még a felelősségre is van utalás, de te nem ott keresed a magyarázatot ahol a törvényeket is alkalmazzák! Mész a saját fejed után, kitalált "gondolataid" igazolására mindenféle bizonyíthatatlan feltevéssel élsz! Mert olyan nincs, hogy minden Fideszes!
“Mivel tudod bizonyítani, hogy a fidesz távolította el” . 8 év Fidesz 2/3 és a teljes állami intézményrendszer, hatóságok, államapparátus Fideszesítése után MINDEN, ami az állami szférában történik = Fidesz. Ezt akartátok, ha tapsikoltok a teljhatalomnak, akkor tessék vállalni a felelősséget is. Pont.
Mivel tudod bizonyítani, hogy a fidesz távolította el, amíg eddig is ő volt a vezető? És mivel tudod cáfolni, hogy nem a fia miatt avanzsált a z UNIOs betétbiztosítási szervezet titkárává? - Szerintem a szakmai képzettsége és eddig végzett lelkiismeretes munkáját értékelték, hogy Magyarországról és (Európából) rá esett a választás! Nem emlékszem, hogy valaha is támadásoknak volt kitéve! Negatív infót, csak a fia szerepvállalás miatt kaphatott! Jó időben és szakmailag megalapozott döntéssel került az UNIOs adminisztrációba!
Ha jól emlékszem, idősebb Fetete-Győr András kományokon át ugyanazt a pozíciót töltötte be szakmai alapon, mígnem a mostani választások előtt pár hónappal a fia politikai szerepvállalása miatt a fityesz el nem távolította onnan...
Mindennek ára van, még annak is, hogy nem Budapest rendezi az Olimpiát........ . "Fekete-Győr András az európai betétvédelmi szervezet új főtitkára 2018. április 16. 16:59 Idősebb Fekete-Győr András a brüsszeli központú európai betétbiztosító és befektetővédelmi szervezet új főtitkára - olvasható a szervezet közleményében. "
LMP.. jól van már veszekednek :) még ehhez is töketlenek.. nem azt mondja..szemtelen volt felment a pumpa benyomtam neki egyet..ááá neem.. "lehet hozzáértem a székéhez..ő a földre dobta magát és magzat pózt vett fel.. " hát ilyeneket még tán PNY sem hinne el.. bár ki tudja..:DDD
Igen..a Jóisten nem mér egyformán.. belátom nem a te szinteden írok.. de hát nem lehet mindig a leggyengébb tanuló szintjére lehúzni a többieket.. sajnállak... klónjaiddal kell önmagad éltetni...nem tudom van e ennél lejjebb.. személyeskedésed gyűlölködésed trollkodásod mérgezi a fórum hangulatát színvonalát... megértem kell egy hely ahol megvalósíthatod önmagad.. de sajna kijön a való..
Ezt énekeljed a hülye dumád mellékleteként! Ez a szent ének élteti a hangos kisebbséget a révai utcában és a vigalmi negyedben este 10 után is! Na meg a spinózában! Ti vagytok az igaziak! A kritikán aluliak! Emlékezz! "Lángolj fel a lelkünkben szép Égi szikra szent öröm, Térj be hozzánk drága vendég, Tündökölj ránk fényözön. Egyesítsed szellemeddel, Mit zord erkölcs szétszakít, Testvér lészen minden ember, Merre lengnek szárnyaid."
"felmondod a liberálbolsi leckét..gratulálok". A másolással visszatámadás ovis szint, felnőttek között pedig a trollok (vagy a sérültek) űzik. Itt pl. Vazsmegyei kategória. Mondjuk eddig se voltál sokkal feljebb, de erősen konvergálsz hozzá.
A személyeskedés és a buta/uszító Fidesz propaganda helyett próbálj meg saját, értelmes gondolatokat írni, olykor alátámasztani azokat némi ténnyel stb. Ilyet tőled itt még nem lehetett olvasni. Csak pamfletet, vagy tömény sértegetést. Az előző nickeiddel sem... A lentihez hasonló üres, öncélú fröcsögésre semmi szükség egy gazdasági fórumon.
:) felmondod a liberálbolsi leckét..gratulálok.. olyan vagy mint az a japán katona aki még mindig azt hiszi háború van :DD ébresztő.. vesztettetek.. lazits kicsit, ökölbe van szorulva az agyad.. :)
látod kamus.. itt tartasz.. ennyit érsz? ennyire tartod magad? nem tudom milyen közegben élsz de sajnállak.. Én megszoktam felnőtt emberekkel beszélek, amit mondanak komolyan mondják..komolyan gondolják tudod ezek a felnőttek.. kialakult világképpel..ami nem feltétlen az mint az enyém vagy más ismerősünkké.. neked meg marad a kocsmaszint.. nyomod a jelszavakat amit a szádba adtak..lop hazudik.. nekem szánalmas..de ha te ebben érzed jól magad.. te döntésed.. szinesen szép a világ...:D
én egy piszkos izmusról irok..ami terjed a világban.. ez a liberálbolsevik mocsok.. aminek semmi köze nincs a liberalizmushoz..hanem egy nihilista fertő.. és sorosfélék terjesztik.. vacak kis érdekeik érdekében.
Mi lesz veled Magyarország?