a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Aki fiatal volt és egyetemista, azokat küldték szórólapozni, fénymásolni stb. akinek meg a legnagyobb szája volt a kocsmában szakmunkás bizonyítvánnyal az meg elnöki, alelnöki, kampánytanácsadói pozícióban osztotta az észt. Ez volt kicsiben a Jobbik, nekem óriási csalódás volt az az időszak.
Ezt majd meglátjuk április 8. után. Ők sem lesznek sokkal jobbak szerintem, mint az előzők és ezt tapasztalatból mondom. A helyi jobbikos alapszervezetbe régen beleláttam, néha még kértek is tőlem segítséget honlap szerkesztésében, rendezvények lebonyolításában, családtag párttag is volt. Ugyanolyan undorító, gusztustalan dolgok mentek kicsiben mint most a nagypolitikában. Egymásnak tettek alá a jobbikosok amikor arról volt szó, hogy a helyi közgyűlésbe bejutott egy jelölt, akinek ráadásul MSZMP-s múltja van, sokakat kitúrtak. Fejér Megyében Gál Pétert például azért rúgták ki mert meg mert szavazni egy olyan fideszes javaslatot, ami tényleg a városának javára vált. Árgyelán János sorra feloszlatta azokat az alapszervezeteket, amelyek nem ők támogatták. Vonának és Szabó Gábornak is eszkalálták az ügyet, akik inkább elfordították a fejüket, mintsem beavatkoztak volna. Ez még a radikális időszakban történt, de elképesztő belharcok mentek a hülye kis pozíciókért, és azok akik az egész cirkuszt csinálták, most ott mosolyognak a plakátokon. Ezért nem vagyok optimista a Jobbikkal kapcsolatban.
Dehogynem, az LMP minden eddiginél magasabb támogatottsággal fog a parlamentbe jutni, de ez is kevés lesz. Az adórendszer koncepciójuk nagyon jó, de ilyen párt tényleg nem való Magyarországra, Hegyeshalomtól nyugatra sokkal inkább. Magyarországnak Fidesz-KDNP, MSZP a legmegfelelőbb, és a társadalom is őket választja vezető erőnek, úgyhogy ezt is kapják. Kitolás lenne a magyar társadalom számára ha nem így lenne.
"egyértelmű az irónia" . Ez tök oké (nem olvastam, csak az elejét - arra reagáltam). Benéztem. A lenti szövegem viszont a stílusra vonatkozott, amit rajtam kértél számon, miközben te toltad erősen túl. De semmi gond. Tényleg lapozzunk.
Ironizált, én néztem be. Ez idáig rendben. De a következő hozzászólásában kikérte a stílust (én nem voltam paraszt) ordenáré módon. Mindegy, nem érdekel.
bocsásd meg, hogy nem tartok valódi ellenzéki pártnak egy olyan társaságot, ahol alelnök smitt marika fia nehezen tudom elképzelni az ellenzékiséget ezzel az erővel holnap ráhel is csinál egy pártot és azt mondja mindenkinek börtönben a helye azt nem hinnéd el igaz? pedig a helyzet ugyanaz és akkor még ungár apukáról nem is ejtettünk szót
Mi lesz veled Magyarország?