a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Nem elég elolvasni a hivatkozást, hanem a cikket és a benne lévő videót is, és értelmezően! Ha csak azt olvasod és citálod ide, amiről úgy gondolod, hogy téged igazol, hát ...
Amilyen a közvetlen környezete ja,hát rámenős--> ""Karrier"" nem egy utósó szempot nagy FELBESZÉLÓ!! Az se mondja egy szóval se VÉDJÜK MEG AZ ORSZÁGOT A MIGRÁNSOKTÓL!! Jobbiknak lettem volna ez lennék az első kérdésem!! Na mondja nekem valaki nem sumákok..
jajjjjjjjjjjjjj nem kérem nekem állásfoglás a lényeges.. Ne takaródzál ezzel azzl Idea szinten azt megtudom tán becsülni ki van melllette ki van ellene!! Aztán mért nem tudnak/adnak eről egy felmérést/kimutatást!!! Billegjenek továbbra is!! Hiller I. na Ő meghagyá a KERÍTÉST én több ellenzékitől nem hallottam!! szóval így ítélek!! Többi aztán fűtyül erre!! Bocs mint amikor nincs rábizva semmi!!
Elég gyakoriak nálad az üres hozzászólások. Az is lehet, hogy van egy szűrő, ami bizonyos szint alatt már nem engedi a hozzászólást (pl. teljesen értelmetlen mondatok, extrém durva helyesírás), és bizony némelyik szöveged már szint alatti (megjegyzem, ezt a szintet lehet bőven feljebb is húzni).
http://pestibulvar.hu/2018/03/22/demszky-gabor-nem-tur-tovabb-kemenyen-nekiment-szel-bernadettnek/ Jól van már vitatkoznak :)) bármit megtennének a hatalomért.. aki kimarad az alkudozásból mocskolódik.. "ti mandàtumokért cserébe (LMP) a legnagyobb gazemberekkel, és akár a magyar nàcikkal... ebből is látszik, mindenki náci aki nem az övéik..érdekes nem.. ez simán megjelenik a közbeszédben, akkor mi van a háttérben. még Német Miklós mondta van egy csoportosulás az urbánus zsidó értelmiség (szdsz ,ost LMP?) akik mindenáron benne akarnak lenni a hatalomban.
"Magyarokat leginkább a Migráció távoltartása Balosokra nem áll" . Akkor nézzük a tényeket: Orbánék ukrán bűnözők tömegeinek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migránst (kvóta 3-szoros túlteljesítése). Szóval, ha nem akarsz mégtöbb migránst, ne szavazz a Fideszre.
Mi lesz veled Magyarország?