a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
És máris kiderült, hogy a fidesz és OV neoliberalistaTénykedsük alapján többször gondoltam már, hogy bolsevik, kommunista, de ahol egyáltalán nincs értékrend, ott nehéz is "skatulyázni". Nincs rendezőelv, amit az értékrend diktálna, mivel minden lépsét, gondolatot, véleményt a pillanatnyi önös érdek határoz meg.
Onnan is? Nafene. Megint lemaradtam valamiről. Már megint honnan léptünk ki? :) Maci! Te hallottál már parlamentekről, testületekről egyáltalán a görögök óta a demokratikus szavazásokról? Tudod, nem mindig és nem mindenki ért egyet egy szavazáson és ellenzi az aktuális javaslatot. :) Tudom, hogy vannak olyan inelliges emberek, akik azt vallják: "Beléptél? Akkor kuss és nyomd a gombot vagy nem kapsz pénzt!", de azért ezen már talán túl van a fejlett világ. :)
"felsorolhatod a teljes állami beruházás.. és mivel nem nagyon vagy tisztába az árbevétel és a haszon fogalmával természetesen ez mind nyereség.. " Az írási stílusod alapján gondolhattam volna, hogy az olvasással is komoly problémáid vannak! Majd ha megkérsz valakit, hogy olvassa el neked, amit írtam, meg fogod érteni, miért nem kívánom veled folytatni az írásbeli társalgást! Sok sikert a harmadik osztályhoz!
Na lépek , mert nekem úgy tűnik, ebben a topikban a törzsgárda, volt
bukott komcsi párttitkár, munkásőr, kivénhedt szadeszosok és
maszoposok, ja és a választások után úgy hívjuk majd őket, hogy a Karácsonyi károsultak :D
Mi lesz veled Magyarország?