a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
ÁÁ Itt kellene elkezdeni..a válsztóknál.. nézd a beirásokat.. fujj fujj hajrá..mint egy focimeccsen.. de ott legalább 90perc után mész a dolgodra.. ezek a szegények meg beragadtak... normális ha valaki azért akar gazdasági csődöt..pénzmegvonást pestist sáskajárást.. csakhogy orbán bukjon? ez mi? A hüjeség (sic) magasiskolája Én Magyarországnak és a magyaroknak szurkolok.. nem szaros pártoknak..aki ácsingóznak a hatalomra.. Mindenkinek saját életét kellene épiteni..a mikroközösségért kell dolgoznia..elvégezni azt a feladatot amit a társadalom palettáján elvállalt..és úgy ahogy másoktól elvárja..Kell egy önbecsülés..egy családból hozott morál és emberi tartás.. ennek nem tesz jót ez a szándékos társadalmi erózió.. ez a neoliberális csürhe.
:) most magyarázzam el... csányi a leggazdagabb 250mrd-al... de te simán beirsz ide 1000rd-ot...amit összeloptak... ezzel mit kezdjek? Elmondtam kb 200x a poltika miről szól.. mit nem értesz.. A világ minden pontján a kormányhoz közeliek viszik az állami beruházásokat.. a nagy multiknál megnézheted kik az igazgatósági tagok..megnézheted akár ausztriában is a nagy betonos- és épitő cégeket.. Te tudnál épiteni 50km autópályát? nem hinném..most nem csak agyi képességekre gondolok..de 3 céget sem tudnék felsorolni.. Nem, nekem nem normális.. ahogy a libsibalos kormánynál is megvoltak a beruházó és kivitelező cégek.. és ha van memóriád emlékezhetnél a pannonplasztos ügyre.. (autópálya fólia) Én azt gondolom vannak pártok.. van egy kis pénzük..de több kell.. etetik őket a nagyok.. és egyszer benyújtják a számlát.. ha váltás lesz jönnek az újak és éhesek lesznek.. ők is etetnek majd..
néha játszom kicsit a trollokkal.. az önkéntes pártagitátorokkal.. a kocsmaforradalmárokkal.. a virtuális életet épitőkkel... érdekesek.. érdekel a működésük..de sajna elég egyformák..kiszámithatóak..de végül is aranyosak.. Érdekelni az a 20% érdekel akinek vannak saját gondolatai..
:) valaha irtál egy pozitiv gondolatsort? esetleg egy eszmefuttatást? mármint sajátot.. inkább azt látom frusztrált vagy.. szeretnél egy új virtuális dimenzióban sikeres lenni.. nyugi vagy páran.. tudod vannak akik homokvárat épitenek..és sokan lerombolják amikor senki nem látja őket..a homokvár frusztrálja őket ..itt már nem a duma számit..az ott van..
Érdekes az is, hogy gyakorlatilag új Fidesz trollsereg jelent meg, a régieknél nagy a csend. E tekintetben mindegy, hogy csak nick szinten újak, vagy a mögöttük lévő emberek is. Jelzi, hogy vállalhatatlanul durva az önellentmondás a propagandában, hogy van baj rendesen.
Ugyan már! Egy helyesírási problémákkal küszködő tizedosztályú kocsmafilozófus végre közzétehette bölcsességeit. Mondjuk csak ezen a fórumon volt már kettő-három ilyen, de örvendjünk, és csodáljuk, nehogy csalódást okozzunk neki!
.Az a gond az emberek többsége kispályán játszik..
elnéző magával.. a politika a politikus a legtöbb ami általa elérhető
maximum..vele él a tévében..de egyben önfelmentésének kellemes
eszköze..ő tudnáááá..de így nem lehet..meg ő eztet nem tudná így..hiszen
nagyon becsületes..nem lenne gyomra..nem tolvaj..kicsit csippent a
szemével..stb stb.. Egyszer rég - tán orbán 1.0-ban- egy
kaposvári csókával beszéltem..voltak tervei..mondtam sokan vannak akik
pályáznak vesznek tőlem ezt azt.. nagy arányban megkapják.. tel múl
idő..hívom mi van.. megkönnyebbülten mondta..volt bent (csak így mármint
a hivatalban.. ami csak egy van ugye) és azt mondták csak bányagépekre
lehet..de ne reménykedjen mert csak a zorbán családnak írták ki..
akkoriban ment a zorbánpapázás.. Ha valaki egy magasabb
szinten..egyszerűen teszi a dolgát.. vannak célok keményen tolja..akkor
járulékosak a másoknak életcélként kergetett vackok.. akkor egy
lényeglátás felülemeli a napi szutykon.. kiteljesedhet az élete..
átkerül egy többdimenziós létbe..család alkotás esztétika..szerelem..
amelyikben éppen leledzik..ott teljesít..sajnálom ha valaki elpacsálja életét.. na nem nagyon..még is csak az övé.. majd a végén sajnálja a meg nem tett dolgokat.zoom zoom..mi volt ez..az élted haver..akarok másikat..nem öreg..ennyi volt
Mi lesz veled Magyarország?