a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Gondolom, a következő pár hónap a vonába való kemény beleszállások ideje lesz, látszik, hogy a hatalom nem finnyás, ha ettől a szár alaktól is rendeltek írást. Valószínűleg még eléggé el fog durvulni a kampány. Talán már annyira, hogy az ellenhatékony lesz a végén.
Orbán az igazi médiátor! Már nem is kell neki mondani, írni! Mindent kitalálnak helyette a "sorosmosdatók" és orbánfóbiások! Na meg a twittwer majmolók!
Te emlegeted csak itt őket. Amikor persze valamely állításodhoz alátámasztást kért itt bárki, hogy le lehessen vezetni a következtetésedet gondolkodó ember módjára (és ne kritika nélkül kelljen elfogadni, ahogy lentebb kifogásolod), akkor nem tudsz jönni semmivel. Ez alapján egyelőre úgy értékelem, hogy trollkodni/ piszkálódni vagy csak itt.
És ismét jól leírtad a fidesz működését. Ha te ezt nevezed neoliberálisnak, akkor szerinted a fidesz neoliberális. Szerintem inkább diktatórikus neokommunista.
volt kis időm..és lazulásként.. amúgy nézd meg sokan reggeltől estig nyomják.... Én előtte tán egy hete voltam... ma is lesz program a jövőhét is húzós..de este azért benézek.. :) mottó: nem azt mondom azt gondold amit én..hanem azt GONDOLKODJ!
persze loptad mert magadtól nem megy.. felsorolhatod a teljes állami beruházás.. és mivel nem nagyon vagy tisztába az árbevétel és a haszon fogalmával természetesen ez mind nyereség.. Látom összezavar amit írtam.. mert bipoláris aggyal nem érthető.. írtam nálam fidesz 51%-os...írtam nekem minimum 75-80%-os kormány kell... írtam úgy látom a hatalomra kerülőknek ki kell fizetni a támogatókat... stb stb.. Mondtam amíg ilyen szinten gondolkodtok ez lesz.. ezt szánják nektek a werberek, finkelsteinek... sorosok.. ennyire néznek benneteket.. és ezek szerint ezt is érdemlitek... Azt is írtam ha teszed a dolgod.. van identitásod.. tartásod gyökered.. egy stabil értékrended.. akkor ezek múló kalandok.. Ezért aljas a neoliberaizmus (ami nem liberalizmus) mert értéktelenné tesz minden..amortizálja az értékeket elfogadott normákat..társadalmi konszenzusokat... beléd rakja a gyanakvást..kiöli a bizalmat...gyökértelen képlékeny biomasszává akar gyúrni.....akik jól irányíthatóak.. veszik az okos mosóport..és kritika nélkül beszopnak mindent.. adnak egy gumicsontot is.. érezd azt egyéniség vagy..egy igazi lázadó..kapsz zászlót jelvényt mindent.. csak azt nem látod ez pont az értékek ellen megy..azokra mutogatnak mint ellenség akik még őrizni akarják az identitásodat.. azt gondolod attól vagytok egyéniség zöldre fested a hajad? utána lesz még 100.. mert lekopizzák azok akik "egyéniség" akarnak enni..húúh láttam egy jó egyéniséget..én is olyan akarok lenni... ezt autóiparban egyedi gyártású sorozatgyártásnak nevezik.. a sorozatgyártásban berak a robot egy-két választható egyedit..
Mi lesz veled Magyarország?