május 09. | 11:13
#1

Magyarország-Európa-Világ hírek  

Azoknak akik beszélgetni szeretnének napi aktualitásokról. Minden terület jöhet,egyedüli elvárás a normális, emberi hangnem. Trágár,sértő,személyeskedő beírás hanyagolandó!
Köszönöm!
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
július 16. | 11:26
előzmény: #181  hatosa
#187
illegális határsértés =/= bevándorlás
illegális határsértés = bűncselekmény
július 16. | 11:26
előzmény: #183  hatosa
#186
hát akkor ess kétségbe! :)
PS. több alkalommal jártam az UK-ban, nincs ott semmiféle "kétségbeejtő antiszemitizmus"
ellenben nagyon sok izraeli van, aki remekül érzi ott magát:)
július 16. | 11:24
előzmény: #184  hatosa
#185
uncsi...
és mi ez a különleges bánásmód?
az antiszemitizmus fikarcnyival sem különb pl. a németellenességnél
de kb. az összes nációt fel lehetne itt sorolni
július 16. | 11:09
előzmény: #183  hatosa
#184
A szervezet szerint 2017-ben sem javul a helyzet, és idéz például egy Manchesterben történt támadást, amikor is egy kóser éttermet gyújtottak fel.A CAA ezért most kampányba fogott, aminek célja, hogy a rendőrség helyén kezelje a zsidókat ért támadásokat, ezen felül speciális képzést is előírnának a rendőröknek, melyek az antiszemita gyűlölet-bűncselekményekre fókuszálnának.2016 volt a legszörnyűbb év a brit zsidóság számára. A hatóságok mindössze 15 esetet vittek bíróságra, nem védelmezik rendesen a zsidókat. Kudarcot vallottak. Pedig a megoldás egyszerű, de csak ígérgetnek, ahelyett, hogy tennének is valamit"– mondta Gideon Falter, a CAA elnöke.Az elnök szerint ha az Egyesült Királyság nem lép semmit a kérdésben, azzal azt érik el, hogy a zsidóság kénytelen lesz elmenekülni a szigetországból. link
július 16. | 11:08
előzmény: #182  hatosa
#183
Kétségbeejtő szintű az antiszemitizmus a briteknélForisek Ádám2017. július 16. 09:58
július 15. | 12:58
előzmény: #181  hatosa
#182
július 15. | 12:58
előzmény: #180  hatosa
#181
Tengeri ütközet várható: a bevándorlásellenesek útnak indították első hajójukat a Földközi-tengerenBácskai Balázs2017. július 15. 11:28Révbe ért a páneurópai Identitás Mozgalom pénzgyűjtő akciója: elég forrást szedtek össze, hogy megindítsák első hajójukat a Földközi-tenger válságzónájába, amellyel a migránspárti szervezetek tevékenysége ellen akarnak tiltakozni.
július 15. | 11:24
előzmény: #179  hatosa
#180
július 15. | 11:23
előzmény: #178  hatosa
#179
Elismerte az Európai Bizottság, hogy ideológiai agymosásra ad pénzt civil szervezeteknekForisek Ádám2017. július 15. 09:28Az Európai Bizottság először tagadta, a Magyar Idők cikke nyomán viszont elismerte, hogy milliókat pumpál a Soros Györgyhöz köthető jogvédő szervezetek bíróknak megrendezett képzéseibe. Az egyik hazai érintett a Magyar Helsinki Bizottság.
július 13. | 15:01
előzmény: #177  hatosa
#178
PÁRIZS JAVÍTJA A MIGRÁCIÓ KEZELÉSÉTMagyar IdőkÉdouard Philippe francia miniszterelnök szerint Franciaország eddig nem állt a helyzet magaslatán a migráció kezelésében, ezért a szerdán bemutatott új akcióterv alapján a kormány javítani kívánja a menedékkérők helyzetét, s felgyorsítaná azok kiutasítását, akik nem jogosultak menekültstátusra.A menedékjogra jogosult menekülteknek „példamutatással tartozunk” – fogalmazott Franciaország befogadási hagyományaira hivatkozva a kormányülést követő sajtótájékoztatón a kormányfő az MTI szerint. Jelezte, hogy jövőre 4000, 2019-ben pedig 3500 szálláshelyet ad át a kormány a menedékkérők számára, s ezenfelül 5000 új átmeneti befogadóhelyet is biztosít a menekültstátussal már rendelkező külföldieknek addig, amíg nem találnak lakást.A kormányfő azt is elmondta, hogy létrejön egy tárcaközi delegáció, amely a menekültek integrációját fogja segíteni. A miniszterelnök bejelentette, hogy várhatóan már szeptemberben a nemzetgyűlés elé terjeszti a kormány az erről szóló törvényjavaslatot, amelynek értelmében a menedékkérők elhelyezésének javítása mellett „jelentősen” csökkenni fog a menedékkérelmek elbírálási ideje, a jelenlegi 14-ről 6 hónapra.Becslések szerint a helyhiány miatt a menedékkérők jelenleg mintegy 40 százaléka az utcán vagy illegális sátortáborokban élve várja meg, hogy a kérelméről döntsenek a hatóságok. Édouard Philippe világossá tette, hogy az új francia kormány megkülönbözteti a gazdasági migránsokat azoktól, akik menedéket keresnek Franciaországban, és következetesen kíván fellépni azokkal szemben, akik nem jogosultak menekültstátusra.Forrás: ReutersŐket a kérelmük elutasítása után ezentúl „szisztematikusan” el fogják távolítani az ország területéről – hangsúlyozta a miniszterelnök. „2016-ban az országban szabálytalan helyzetben lévő és emiatt előállított 91 ezer külföldi közül csak 31 ezren kapták meg a kiutasítási határozatot arról, hogy el kell hagyniuk Franciaországot, és kevesebb mint 25 ezren mentek el ténylegesen. Ezek a számok nem kielégítők” – mondta a miniszterelnök.Egy bizottság szerdán megállapította, az Európa felé tartó migránsok áradatát nem tudta megállítani az EU tengerészeti akciója. A Sophia fedőnevű akció elsődleges célja ez volt, így a bizottság azt javasolta, hogy ne hosszabbítsák meg a projektet, hozzátéve, hogy a Földközi-tengeren kevesebb ember fulladt meg, mint az unió közbeavatkozása nélkül.Az afrikai útvonalon 2015-ben 153 842 ember érkezett hivatalosan az EU-ba, 2016-ban viszont már 181 436 embert számláltak ugyanezen az úton, így kudarcnak minősítették az akciót.
július 13. | 14:10
előzmény: #176  hatosa
#177
Csehország válaszlevélben utasította vissza az Európai Bizottság vádjait, miszerint nem teljesíti a menekültek befogadására megszabott uniós kötelező kvótákat.A hivatalos cseh álláspontot, amely válasz az Európai Bizottságnak Csehország, Lengyelország és Magyarország ellen az ügyben a közelmúltban indított kötelezettségszegési eljárására, Prága csütörtökön küldte el Brüsszelbe – közölte Lucie Dvoráková, a cseh belügyminisztérium szóvivője Prágában.Brüsszel egyebek között azt rótta fel Csehországnak, hogy az ismételt felszólítások ellenére sem vette át Olaszországtól és Görögországtól a rá eső menekülteket, s ezzel megszegte vállalt kötelezettségét.“A kvóták nem teljesítése miatti kifogásokat határozottan visszautasítjuk. Ráadásul Olaszország és Görögország területén jelenleg nincs olyan menekült, aki teljesítené az áthelyezés követelményeit, ezért bármiféle ajánlat Csehország részéről pillanatnyilag tárgytalan” – mondta Milan Chovanec cseh belügyminiszter.A cseh belügyminisztérium válaszában ugyanakkor azt állítja, hogy sem Olaszország, sem Görögország nem működnek együtt megfelelő módon Prágával a menekültek sikeres átvételének kérdésében. A legnagyobb problémának a menekültek regisztrációját és identitásuk megállapítását érintő rendszert minősítette a belügyminiszter. Rámutatott, hogy maguk a migránsok sem tanúsítanak érdeklődést a Csehországba település iránt.“Azonkívül, hogy pillanatnyilag minden ajánlat a Cseh Köztársaság részéről tárgytalan, a Cseh Köztársaságnak következetesen az a meggyőződése, hogy az egész kötelező kvótarendszer működésképtelen” – hangsúlyozta Milan Chovanec.
július 13. | 12:59
előzmény: #175  hatosa
#176
KEMÉNYEBBEN LÉP FEL A SVÉD RENDŐRSÉG AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK ELLENMTIA svéd rendőrség keményebben lép fel az utóbbi időben az országban tartózkodó illegális bevándorlók ellen, miután egy elutasított menedékkérő áprilisban teherautóval hajtott emberek közé Stockholmban – derült ki csütörtöki médiajelentésekből.A hatóságok több munkahelyen ütöttek rajta az elmúlt hónapokban, hogy ellenőrizzék, az ott dolgozók jogszerűen tartózkodnak-e az országban.A rendőrség májusban egy stockholmi építkezésen hajtotta végre az eddigi legnagyobb razziát. Kilenc embert vettek őrizetbe, negyvenen viszont akciófilmekbe illő jelenetben az állványokon és a háztetőkön keresztül elmenekültek.„Nem látjuk a végét a munkának” – mondta a rajtaütést levezénylő Jerk Wiberg. Wiberg egy határvédelemmel megbízott fővárosi rendőri egység vezetője, 22 éve dolgozik a szakmában, és több ezer illegális bevándorlót kapott már el.A rendőrség azután keményített be, hogy Rakhmat Akilov üzbég építőmunkás öt embert halálra gázolt Stockholmban áprilisban. Akilovot ki kellett volna toloncolni, de elrejtőzött a hatóságok elől.A svéd bevándorlási hivatal szerint évente 10 ezer elutasított menedékkérő dönt úgy, hogy inkább bujkál a hatóságok elől, de nem hagyja el az országot. Becslések szerint mintegy 50 ezren dolgoznak így feketén hotelekben, szállítmányozásban, építkezéseken és éttermekben.A rendőrség 1100 váratlan munkahelyi ellenőrzést hajtott végre 2016-ban, csaknem háromszor annyit, mint 2015-ben. Ezek során 232 olyan embert állítottak elő, akik törvényellenesen tartózkodtak az országban.
július 12. | 12:21
előzmény: #174  hatosa
#175
Kudarcot vallott az uniós misszió a Földközi-tengerenKéptelen megbomlasztani az embercsempészet üzleti modelljét, így létjogosultságát is elveszítheti az Operation Sophia névre hallgató EU-s katonai művelet - figyelmeztet a brit parlamenti bizottság legújabb jelentése.Új jelentés készül a Földközi-tengeren történő embercsempészet kezelésére létrehozott EU haditengerészeti missziójáról, az Operation Sophiáról. A brit parlament uniós külügyekért felelős albizottsága az elmúlt két év eredményeinek tükrében egyértelmű kudarcról számol be. KövetésThe Independent ✔@IndependentEU refugee rescue mission in Mediterranean failing to tackle people smuggling, finds report link - 2017 Jul 12EU rescue mission in Mediterranean has failed to tackle people smuggling, report findsA major naval mission spearheaded by the EU has failed to tackle people smuggling in the Mediterranean and may even be leading to higher death tolls, a new report has found. Operation Sophia,...independent.co.uk 1212 retweets 88 kedvelésTwitter Ads-információk és AdatvédelemSemmilyen módon nem akadályozza az uniós misszió az embercsempészek hajóit, írta legújabb jelentésében a Lordok Háza. A brit parlamenti bizottság 2016-ban már hozott hasonló döntést az uniós misszió értékelése után, a 2017 júliusában publikált dokumentum azonban sokkal összetettebb képet fest a tengeri mentés kihívásairól az elmúlt két év adatait szemlézve.“Képtelen megbomlasztani az embercsempészet üzleti modelljét”Az Operation Sophia misszió egy csecsemőről kapta a nevét, akit mentés közben szült meg édesanyja 2015 augusztusában Líbia partjainál.Az Operation Sophia néven emlegetett katonai művelet ugyan hozzájárult az embercsempészek hajóin utazó bevándorlók mentéséhez, de kudarcot vallott az Európába készülő, de útközben tengerbe fulladt migránsok megnövekedett számát tekintve – derül ki a jelentésből.Annak ellenére, hogy a misszió kezdete óta több mint 33 ezer embert mentettek ki, 2017-ben már legalább 2150-en fulladtak bele a Földközi-tengerbe a rossz minőségű csónakok miatt.A fő problémák egyikét a bűnszervezetek jelentik, melyek immár az uniós hajók beavatkozására építik stratégiájukat. A másik komoly probléma maga a mentés kudarca: bár a jelentésben szerepel, hogy a mentési folyamatok terén viszonylag sikeresen teljesítenek a hajók, hosszútávon mégis nagyobb veszélybe sodorják az Európába készülő, egyre veszélyesebb illegális tengeri útvonalat választó migránsokat.Minden a líbiai partoknál kezdődikA jelentés szerint a haditengerészeti küldetés nem jó módszer az illegális bevándorlás megakadályozására, ami nem a nyílt vízen, hanem a líbiai partoknál kezdődik.Az embercsempészek elleni kudarc mellett a líbiai gazdasági-politikai káosz is tovább nehezít a helyzeten. Mint azt a brit parlament is megjegyezte tavalyi értékelésében, a líbiai állam gyengesége is kulcsfontosságú tényező az ügyben. Líbia tavaly még nem kért támogatást a NATO-tagoktól, akik így katonai beavatkozás híján nem tudnak segíteni az országon. Ez azonban idén változhat, mivel az uniós tagállamok a kikötőik megnyitása helyett úgy döntöttek, hogy inkább Líbiának küldenek uniós segélyt, emellett egy ENSZ-tábor kialakítása is folyamatban van a líbiai partvidéknél.
július 11. | 14:21
előzmény: #173  babosko30
#174
Szép lassan bekebelezik a muszlimok FranciaországotForisek Ádám2017. július 11. 12:58STRASBOURG, 12:58Annyi gyermek születik a muszlimoknál és olyan kevés az őslakos franciáknál, hogy az megállíthatatlan demográfiai változásokat idézhet elő a franciáknál.Strasbourg római katolikus érseke, Luc Ravel hívta fel a figyelmet a muszlim közösség hihetetlen mértékű térnyerésére, ami szerinte egyrészt magyarázható azzal, hogy az őslakos francia lakosság nagyon kevés gyermeket vállal, másrészt pedig azzal, hogy óriási lobbija van az abortusznak.A muszlim hívek pontosan tudják, hogy milyen ütemben sokasodnak. Teljesen nyugodt hangnemben közlik veled, hogy egy napon minden az övék lesz.”– mondja az érsek.Fotó: AFPLuc Ravel szerint a Franciaországban tapasztalható jelenség az úgynevezett „kicserélődés” (Le Grand Replacement) ötletét bizonyítja, melyet 2011-ben hozta be a köztudatba Renaud Camus. A kifejezés azt jelenti, hogy a tömeges bevándorlás következtében néhány generáció alatt teljesen kicserélődik az ország lakossága.Camus szerint a jelenlegi migráció okozta a leghatalmasabb változást a társadalomban a harmadik évszázadban történt barbár inváziók óta – amely a Nyugat-Római Birodalom bukásához vezetett.Renaud Camus-t a kicserélődés miatti nézetei okán megbüntették, akárcsak korábban egy francia polgármestert, aki azt vette észre, hogy egyre több muzulmán kisiskolást lát a városában, és úgy gondolta, hogy „mindennek van határa, a toleranciának is.” Viszlát, keresztény Európa!
július 11. | 11:52
#173
ez hatalmas!!! :) Pride-on a helyük az új honfoglalóknak, akiket a liberalizmus tárt karokkal vár. :)) ORIGO cikk
link
"Muszlim migránsok verik a zsidókat és a melegeket Hollandiában"
július 09. | 16:10
előzmény: #167  hatosa
#172
Ezek szerint a plakátot ingyen készítik,így bárki bárkinek a plakátját letépheti, ha politikailag nem ért vele egyet ezért nem perelhető be.Azt kell nyilatkoznia,hogy ez politikai véleménynyilvánítás.

Plakátokat tépkedett az EgyüttSZA, KK, 2017. július 9., 13:48, frissítve: 14:42 Rendőri biztosítás mellett tépte le a kormány legújabb, Soros György-ellenes plakátjait az Együtt két tucat aktivistája a főváros 16. kerületében.Az utcai akciót 72 órája véleménynyilvánító demonstrációként jelentették be, a rendőrség tudomásul vette, a nagytakarításnak nevezett megmozdulást pedig az egyenruhások biztosították.Vajda Zoltán, a baloldali kispárt országgyűlési képviselője azt mondta, a plakátok hazudnak, félrevezetőek, és adófizetői pénzből uszítanak, ezért kell azokat eltávolítani. Amit csináltak, szerinte nem rongálás, ám ha a plakáttulajdonos állam pert indít ellenük, vállalják a következményeket.„Nem minősül rongálásnak, nincsen társadalmi veszélyessége, ezt is jelzem. Az én értelmezésem szerint maguknak a plakátoknak van társadalmi veszélyessége. Arra kínosan fogunk figyelni, hogy a plakát keretét ne sértsük meg, tehát, anyagi kárt nem okozunk, nem minősül rongálásnak. A mi értelmezésünk szerint ez így van. Azért is gondoljuk, hogy ez így van, mert ha bármilyen törvényellenes cselekedetet hajtanánk végre, akkor gondolom, hogy az itt lévő rendőri munkatársak ezt megakadályoznák” – nyilatkozta Vajda Zoltán önkormányzati képviselő.
július 09. | 11:50
előzmény: #159  pitcairn2
#171
Ha nem tenné, már a tetőfokára hágott volna a bűnözés. Nem jótékonykodás ez, ezenkívül egyeseknek baromi nagy üzlet. Tudom, akkor "nem jönnének". Dehogynem. Ahonnan jönnek, annál csak jobb lehet. Jönni fognak, amíg engedik nekik. Nem bonyolult. :)
július 09. | 11:45
előzmény: #165  NagyBarnaMacika
#170
" Úgy látja, kvótaügyben érvényes döntés van, végre kéne hajtani, annál is inkább, mivel Magyarország nem kérte a döntés felfüggesztését a kvótaperben születendő ítéletig. "
Naná, hogy nem kérte, hiszen el sem ismeri törvényesnek és azonnal megtámadta a bíróságon.
""ha a polgári Magyarországért dolgozhatom, azt a jövőben is szívesen teszem"."
Nos, ha nem sikerül neki Hazánkban muszlim tömegeket integrálnia, akkor dolgozhat a jövőben a "polgári Magyarországért". Ha sikerül neki, akkor már tök mindegy, mert egy kalifátusban már más törvények lesznek.
július 09. | 11:39
előzmény: #167  hatosa
#169
A menekült alig várja, hogy lejelentkezhessen azon a pontokon, amit az illegális behatolók messze elkerülnek. Az illegális behatoló pedig bűnöző, akit át kell adni a rendőrségnek, vagy határvédelmi szerveknek. Ennyi.
július 09. | 11:14
előzmény: #164  hatosa
#167
Átvették az irányítást Toroczkai mezőőrei a déli határon?Tényleg ott tartunk, hogy már egy mezőőr is letérdepeltethet egy menekültet? Valóban a Jobbik alelnöke őrzi a határt a rendőrök, és katonák helyett? A Heti Napló volt ott egyedül, amikor a hivatásos katonák először vezettek 900 voltos áramot a határkerítésbe.

Menekül? Hogyan került oda egy menekült, érdekes erről nem szól a cikk.
július 02. | 18:07
#166
Ezer Székely Leány!
link
június 29. | 19:59
#165
Izgalmas interjút adott Navracsics Tibor EU-s oktatási biztos a Heti Válasznak. Szerinte korábban az volt a baj, hogy az Európai Bizottság túl technokrata volt, most pedig azért panaszkodnak sokan, hogy túl politikaivá vált. Úgy látja, kvótaügyben érvényes döntés van, végre kéne hajtani, annál is inkább, mivel Magyarország nem kérte a döntés felfüggesztését a kvótaperben születendő ítéletig. (Orbán Viktor a nemzeti konzultációt lezáró ünnepségen tartott beszédében arról beszélt, akkor sem jön be egy menekült sem Magyarországra, ha elveszítjük a pert – a szerk.) Navracsics kiáll a német és svéd igények mellett a menekültek szétosztását illetően, de nem akar kiszólni a biztosi szerepéből, mert túl feszült ehhez a politikai légkör. "Erős és büszke európai vagyok" definiálja önmagát. Szerinte 2020-tól is lesznek kohéziós források, de szerinte olyan alapon lehet majd hozzájutni, hogy bizonyos országoknak bizonyos prioritássorhoz köti ezeket a pénzeket az EU. Navracsics kiáll a muszlimok integrálása mellett, ami amúgy több kormánypárti politikus számára megoldhatatlan kérdés. Ha pedig lejár a biztosi megbízatása: "ha a polgári Magyarországért dolgozhatom, azt a jövőben is szívesen teszem".
június 29. | 14:22
előzmény: #163  hatosa
#164
Belügyminiszter: Olaszország nem képes több embert befogadniOlaszország elérte a felső határt, nem képes több embert befogadni - közölte Marco Minniti olasz belügyminiszter csütörtökön, aki jelzést vár a G20-as csoport európai résztvevőinek csütörtöki berlini "mini-csúcstalálkozójától" az olaszországi migrációs helyzettel kapcsolatban.Marco Minniti kijelentette, a római kormány nem engedheti meg, hogy az olaszországi partokra érkező migránsok létszáma meghaladja a “tűréshatárt”, mivel ez az ország jelenjét és jövőjét veszélyeztetheti.Odavágott Macronnak A La Repubblica című olasz napilapnak nyilatkozva az olasz belügyi tárca vezetője hangsúlyozta, hogy más magatartást várt az Emmanuel Macron vezette Franciaországtól is. A francia elnök az EU állam- és kormányfőinek legutolsó találkozóján szolidaritást mutatott Olaszországgal, mégis az utóbbi napokban Franciaország visszafordította az olasz oldalról belépő migránsokat – mondta Marco Minniti.Líbiában parancsolnának megálljt az áradatnakHozzátette, reméli, hogy a G20 csoport európai résztvevői a líbiai nemzeti egységkormánynak szánt források növeléséről is döntenek, hogy az észak-afrikai állam képes legyen saját határainak ellenőrzésére. Az olasz belügyminiszter szerint az eddig az ENSZ támogatta líbiai kormánynak átutalt 250 millió euró “már egy ideje elfogyott”.A berlini minicsúcson Paolo Gentiloni olasz kormányfő Angela Merkel német kancellárral külön egyeztet az olaszországi migrációs helyzetről.Brüsszelnek is jelezték, hogy elég: “Tunézia közelebb van”Az olasz kormány EU-s nagykövetén keresztül szerdán jelezte az Európai Bizottságnak, hogy az utóbbi napokban majdnem egyszerre érkezett több mint 10 ezer bevándorló vészhelyzetet teremtett Itáliában. Az Il Messaggero című római napilap értesülései szerint a diplomáciai jegyzékben az olasz kormány arra hivatkozott, hogy a nemzetközi konvenciók értelmében a tengeren mentett embereket a közeli és biztonságos kikötőbe kell szállítani. Róma hangsúlyozta, hogy Málta és Tunézia partjai közelebb vannak az olaszoknál. Hozzátette, hogy a jelenlegi migrációs áradat már az olaszországi nemzetbiztonságot veszélyezteti. A római kormány azt jelezte, hogy ha az EU nem segít, szükség esetén lezárhatja kikötőit a tengeren megmentett migránsokat szállító nem olasz felségjelzésű hajók előtt. Az Il Messaggero úgy tudja, Brüsszelben “rosszul” fogadták a római kormány lépését.Renzi szerint is elégIsmert, hogy Matteo Renzi volt kormányfő, a balközép miniszterelnök-jelöltje is kijelentette: tarthatatlan a helyzet Olaszországban.Az olasz belügyminisztérium az év végéig 220 ezer ember érkezésével számol, közülük az év eleje óta már 80 ezren érkeztek. További 170 ezren vannak az olaszországi táborokban, tavaly vagy korábban érkezett menedékkérők és kiutasításra váró illegális bevándorlók.Az olasz sajtó egy 2004-es esetre emlékeztetett, amikor a Cap Anamur német humanitárius szervezet mentőhajóját, 37 menedékkérővel a fedélzetén az olasz hatóságok nem engedték kikötni arra hivatkozva, hogy a hajó vigye a menedékkérőket Németországba vagy Málta szigetére. Végül a német hajó dán kapitánya saját elhatározásából Szicíliában kötött ki, és az olasz hatóságok őrizetbe vették őt és a legénységet is, majd néhány nap után elengedték.
június 29. | 11:16
előzmény: #161  szivacs
#163
Láthatod van jogi lehetőség is a belépés megakadályozására.
június 29. | 11:10
előzmény: #159  pitcairn2
#162
Növelni kell Európa fogyasztását. Ahogyan a népességét is. A migráció mind két feltételnek kedvez. A legjobb megoldás pedig az lenne egyeseknek, ha mindezt Európa hitelből tenné.Hosszú lejáratú kötvény formájában.
június 29. | 11:10
előzmény: #159  pitcairn2
#161
nem az a baj, hogy "beenged", hanem az hogy nagyüzemben behord!

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE