Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Sajnos mindegyik politikai oldalon előfordul nem csak gyűlölködés, hanem elsősorban tudatlanság. Azzal tudnak mozgósítani sok embert, hogy hergelik őket, miszerint az ő élete X és Y dolgok miatt nem tud jobbá válni. Hogyan lehetne felmérni, hány felelősen gondolkodó ember él itthon, akik a saját életükön szeretnének javítani, és nem bűnbakokat keresnek a kudarcaikért? Olyan kevesen lennének?
Én bízom a moderátor szerencséjében, hogy beleolvas!
Amióta ez a moderációs felület van nem fogok senkit a kedvedért sem felnyomni, mert az nem az én asztalom. Megteszik azt a bátor fórumozó nickek a saját mondandójukkal.
Javasoltam már a gázszerelőnek, hogy nyisson üzletet Budapesten, vagy helyezze át állandó lakhelyét a Rózsadombra. Megmenekülhetne sok értéktelen rajongójától!
Látom már, hogy ki akarod tiltatni magadat a saját topikodból!
Ne menj a hordával, a csorda szelleműekkel. Nincs már kontrolljuk! Egy brénstormingot többre becsülnek, mint egy parlamentben hozott törvényt!
Ők meg lehet "ajándékba" kapják Vologyáéktól Kalizija, vagy Melogyija néven a "márkás" hangszereket. De legalább ne harsognák tele vele a Katolikus rádiót, akkor senki nem hördülne fel rajta.
"A kormányzás végére minden olyan iskolának lehet pianínója, ahol még nincs ilyen hangszer, s azt ajándékba kapja a kormánytól - mondta Balog Zoltán oktatásért is felelős miniszter szombaton a Katolikus Rádióban."
Magyarok fóruma.