Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
macibear
macibear 2024. 08. 19. 07:59
Előzmény: #7097  euler

"Magyarnak Hantás volt a beceneve az egyetemen"
.
Ügyes kommunikáció! 
Így kell a gyanú árnyékét rávetíteni a másik félre.
.
Hány ember kap politikusként fizetést a ténylegesen semmire sem való Felügyelő Bizottsági tagságért? Valahol ez is korrupció. A pártegyeztetések részben nem arról szólnak, hogy melyik párt hány FB tagságot kap?
A Tisza ezt elmosná. 
Nem véletlen esett neki emiatt (is) a DK. Vasárnap este beszélt erről, hétfőn reggel Gyurcsány már tajtékozva kelt ki ellene. Netán félti egyesek kenyerét?
A DK vezetésének, politikusainak legalább annyira érdeke, hogy Magyar elbukjon mint a Fidesznek. Be is vetnek minden kis apró trükköt a lejáratásásra.
.
Mi szavazók - merthogy értünk epekedik mindegyik politikus - majd döntünk kit tartunk nagyobb hantásnak. A mást mondó mint tevő Orbánt, az Öszöd előtti Gyurcsányt vagy a kegyelmi botrány utáni Magyart? 
Esetleg a legőszintébb Kovács Gergőt? :)
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 19. 06:36
Már nem számít, mi volt a baj Gyurcsánál, mégpedig ezért nem számít:
dk-(mszp-párbeszéd-zöldek) 367 162    8,03%    
Gyurcsányt eddig sokan megkerülhetetlennek tartották, de az ep-választásokon kiderült, hogy a pályán maradt ugyan, de már megkerülendő tényezőként.
Itt vannak a számok arról, hogy Gyurcsány miért kerülendő: tisza 1 352 699 29,60%    
Ez csak pillanatfelvétel, de számolni kell a tisza emelkedési lendületével és a dk zuhanórepülésével is.
Még DK (Dobrev Klára) is kénytelen volt kimondani, hogy egyértelmű, a dk nem a legnagyobb ellenzéki erő.
https://www.youtube.com/shorts/wjRRdWfM-Xg
Shortelek 2024. 08. 19. 05:50
"engem nem zavar ez se, meg az se, hogy rólam mit állítanak."
Ìgy van, engem se:))
euler 2024. 08. 18. 23:50
Előzmény: #7095  combo
Persze működni fog, mert eddig az volt a baj MZP-nél és Gyurcsánynál is, hogy csak mímelték a teljes együttműködést az ellenzéken belül.
Ja, várjunk csak ..., belezavarodtam. :) 
De csak óvatosan, mert itt 5 év kitiltás jár azért ha valaki azt állítja, hogy Magyarnak Hantás volt a beceneve az egyetemen.
Budapestről is akartam valamit ..., de akkor azt se mondom.
.
Talán az, hogy Hadházy (egyelőre?) futni hagyta Magyart, na az talán segít. (Ha Orbán is úgy akarja.)
A kórházbejárásos videók viszont tényleg jók.
.
(És üdvözlöm a félmondatokra képes fórumtársakat. Legyenek ők meg mihamósok, engem nem zavar ez se, meg az se, hogy rólam mit állítanak. Végülis szólásszabadság és demokrácia van, vagy mi a fene.)
dexter 2024. 08. 18. 21:28
Előzmény: #7092  Vali

euler DK-s.
signal momentumos.
combo 2024. 08. 18. 19:45
Előzmény: #7060  badsector1

Ezt már annyian mondták, mp helyett mzp-vel és Gyurcsánnyal is. Eddig nem működött, de ki tudja...
A kórházbejárásos videók jók.
Istvan78 2024. 08. 18. 19:00
Előzmény: #7086  Shortelek
Mit szólsz a 3. kerületi DK-s vezetők elbukásához? És Dobrev reagálásához: "Veled vagyunk laci!", miközben nem tudhatta biztosan, hogy alapos okkal történtek-e a lebukások. Az ilyen DK-sok mindenáron való hatalomban tartásához kellett volna az embereknek hozzájárulni? 
MP és képviselői jó irányba mozgathatja a dolgokat, kontrollt biztosíthat a korrupció ellen és szakmai dolgokban is lehet hozadéka az ottlétüknek.
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 18. 17:56
Előzmény: #7091  Shortelek
Valahogy mégis azt látom, hogy nem örülsz felhőtlenül annak, hogy Gyurcsányt és a dk-t elintézték a választók.
A momentumosok realistább része soha nem akarta összegyurcsányozni a momentumot.
Annak ellenére tartod magad realistának, hogy egy fia momentumost nem szavaztak be a választók a fővárosi közgyűlésbe.
A kétfarkúak viszont bejutottak. A kutyák (a momentumhoz hasonlóan) nem jutottak be az ep-be, ez a szavazatom elveszett. Nem lehet utólag szavazni, ahogy utólag sem lehet a tőzsdén kereskedni, de ha előre tudom az eredményt, akkor a tiszára szavaztam volna az ep-választáson, de az önkormányzatin maradtam volna a kétfarkúaknál.
Az kifejezett gyurcsányimádat, ha harapsz a gyurcsányozásra.
Azt látom, hogy nem vagy orbánimádó, mert az orbánozással semmi bajod nincs.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha azért mondanak rosszat Orbánról vagy Gyurcsányról, mert valóban valami rosszat tettek.
Az imádatot abból is észre lehet venni, ha valaki csak az egyiküknek rója föl azt, amit mindketten elkövettek.
Vali 2024. 08. 18. 16:12
Előzmény: #7091  Shortelek
euler meg momentumos. En meg Gobbi Hilda.
Shortelek 2024. 08. 18. 15:51
Előzmény: #7090  Dehogynincs
"Te viszont most sem mondod ki, hogy éljen Gyurcsány, csak ordít rólad a gyurcsányimádat."
Hehe, nem gyurcsányimádat az ha realista vagyok, én karira szavantam, de tudtam ha kari nyer kellenek neki a megfelelõ kêpviselõk is,  momentumos képviselõket huztam be, nem dk:))
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 18. 11:13
Előzmény: #7089  Shortelek
Főpolginál érvénytelen szavazatot adtam le, mert a pártoktól nem kaptam elfogadható ajánlatot, a többi lapon a kétfarkúakra szavaztam.
Én sose titkoltam, hogy fúj Gyurcsány és sokszor indokoltam is saját kútfőből.
Te viszont most sem mondod ki, hogy éljen Gyurcsány, csak ordít rólad a gyurcsányimádat.
Az önmagában nem baj, ha valaki gyurcsányista (amíg nem vagytok túl sokan vagy amíg hatalomra nem kerültök) és végső soron az is érthető, ha ezt szégyelled.
Shortelek 2024. 08. 18. 10:39
Előzmény: #7088  Dehogynincs
Tudom fúj gyurcsány, akkor minek is szavaztak karácsonyra, te kire szavaztál izé vitézire?
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 18. 09:59
Előzmény: #7087  Shortelek
Neked olyan a demokráciafelfogásod, hogy a pártok megmondják az alattvalóknak, kire szavazzanak.
Most a dk mondta meg az ellenzékieknek, hogy válasszák Karácsonyt. Ám a számok azt mutatják, hogy az ellenzéki tábor sokkal nagyobb Karácsony táboránál.
Nekem meg olyan a demokráciafelfogásom, hogy vannak a választók különböző, de megállapítható és rangsorolható érdekekkel, értékekkel, vágyakkal meg reményekkel és ezekhez kellene alkalmas személyt állítani.
Értem én, hogy a gyurcsányisták rejtegetni szokták azt, hogy ők csak Gyurcsánnyal hajlandók Orbánt leváltani és MP-rel már nem.
Nekem mindig is voltak saját kútfőből eredő gondjaim Gyurcsánnyal, de ezeket jórészt megoldotta az ep-választás. Gyurcsány akkora gyomrost kapott a választóktól, hogy már azt a luxust is megengedhetik maguknak a kormányváltó erők , hogy ne törődjenek Gyurcsánnyal.
Gyurcsányt továbbra sem kedvelem, de hálistennek már nem tényező.
Nemsokára ugyanúgy nem fognak gyurcsányozni, ahogy nem medgyessyznek vagy hornoznak.
Nem hiszem, hogy a dk megértette, hogy mi történt.
https://www.youtube.com/shorts/wjRRdWfM-Xg
Persze lehet lelkendezni, hogy éljen  gyurcsány, de gondolkodni is kellene, nem csak éljenezni.
Te sem árultad el eddig, hogy mit értett meg a dk abból, ami történt az ep-választáson.
Shortelek 2024. 08. 18. 06:15
Előzmény: #7086  Shortelek
Persze lehet fanyalogni, fúj gyurcsány, gondolkodni is kellene, nem csak fújjolni.
Shortelek 2024. 08. 18. 06:13
Előzmény: #7085  Dehogynincs
A fidesszel egy baj van, hogy még mindig õk vannak hatalmon, nyilván a szavazók is hibásak, mert karit megválasztották, de nem adtak mellé támogatókat, hiba volt a tisza képviselõket megszavazni kari mellé, én nem tettem.
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 17. 16:04
főpolgármester
Karácsony Gergely 47,53% (371 538)
fővárosi pártlisták
tisza 27,34% (216 609)
dk-mszp 16,62% (131 696)
lmp (Vitézyvel) 10,15% (80 402)
kétfarkúak 7,89% (62 541)
momentum 4,98% (39 471)
Ruff szerint Karácsony kevesebb szavazatot kapott, mint ahányan ellenzéki listákra szavaztak és ez szerintem is így van, még akkor is, ha a fölsorolt listák közül nem mindenki tekinti mindegyiket ellenzékinek.
A tiszának (a fideszhez hasonlóan) ki kellene maradnia a fővárosi mocsárharcból.
Szentkirályi gyakorlatilag azt jelentette be, hogy a fidesz destruktív ellenzék lesz a fővárosban.
"A fidesz frakciója nem működik együtt és nem egyeztet azokkal, akik Gyurcsány Ferenc jelöltjét támogatják."
Karácsonyig még sok minden változhat, de az biztos nem változik, hogy Karácsony a dk főpolgármesterjelöltje volt.
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 17. 10:43
Ruff Bálint: Soha ilyen közel nem voltunk a kormányváltáshoz
https://www.youtube.com/watch?v=bkXpCgD6Eko
A külső, belső körülmények miatt igazi esély mutatkozik 2026-ban a kormányváltásra, akkor ha addig megépül egy valódi alternatíva - mondja Ruff Bálint kampánytanácsadó. Szerinte Magyar Péternek és a Tisza Pártnak nem szabad elmerülnie a budapesti politikai mocsárban, ha ő akar lenni az alternatíva.
00:50 Hogyan végezte el a nyári házifeladatokat a kormány...
16:27 ...és hogyan tette ezt Magyar Péter?
22:17 Mi a helyzet a többi párttal?
25:03 Gyurcsány Ferenc szerepe
29:03 A budapesti helyzet
dexter 2024. 08. 08. 00:02
Előzmény: #7069  euler

Azaz "ingyenélő" napi 14-16 órát dolgozik. Te mennyit dolgozol?
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 08. 07. 15:57
Előzmény: #7062  signal2
Az ep-választás után négy lista maradt a küszöb fölött:
fidesz-kdnp    2 048 211    44,82%    
tisza    1 352 699    29,60%    
dk-mszp    367 162    8,03%    
mihamó    306 404    6,71%    
Lehet, hogy nem optimális az egyedül nyerés, de ebből semmilyen ellenzéki koala nem jön ki.
A dk-val öngyilkosság összefogni vagy együttműködni, te is tudsz pártokat említeni, amik éppen ebbe haltak bele.
A hiányzó 10-12% összejöhet.
Nem vagyok repezentatív minta, eddig nem szavaztam a tiszára, de most el tudom engedni a kétfarkúakat és különösebb finnyáskodás nélkül szavazok majd a tiszára.
Orbán feketeöves hatalomtechnikus és ő is előhúzhat valamit a tarsolyából. Bevált eszköz a rosszul szavazó városok (Budapest, Paks) büntetése viszont balul sült el a soros-eu elnökség és a békemissziósdi.
badsector1
badsector1 2024. 08. 01. 13:41
"Menczer: Én leszek a legrosszabb rémálmuk, a jeges leheletemet fogják érezni a tarkójukon 
A Fidesz Sajtó nevében üzente ezt „minden baloldalinak, tiszásnak is, gyurcsányistának is és mindenkinek”."

most kezd kijönni az idegesség a ruszkibérenceken.
:))

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek