félig nálunk is meglepetés szülinap lesz, mert az ünnepelt nem szereti az édességeket, viszont rajong a rio mare paté tonhalért, az a tubusban kapható, na abból építek tortát körkörösen, és középre a gyertyák :)
Nálunk a múlt héten volt szülinapozás. Meglepetés szülinap volt és nagyon jól sikerült. Amikor megérkezett az ünnepelt, annyira meghatódott, hogy még én is megkönnyeztem a sztorit.
kb kezet is foghatunk 4ig vételben, mert én 861, 856, 851, 841.en vettem, igaz, én csak 200-250-300 darabokat még két alávételt bírok benne, a többi már richterbe megy , ha beesik 8570 alá holnap én is csak hézagosan leszek, hétvégén szülinapot ünnepelünk és még el kell rohannom ezért-azért :)
Csak MOL sikerült. Sikerült benne 2* venni és eladni, aztán a harmadikkal jól beragadtam. Sőt nem csak MOL-lal, hanem a mai összes vásárlásommal. Vettem többször 4ig-t 855, 850, 848, vettem 62-n DM-et és vettem Wallis 122-n és vettem setet 40-en. Majdnem minden pénzem elköltöttem. Holnap pedig délelőtt biztosan nem leszek, a délután is bizonytalan, hogy mikorra érek haza.
tanulságos nap volt, mol engem nem érintett, de a 4ig meglepett negatív irányban , beálltam még venni 834-re és 825-re, de úgy látszik, mára elég volt az esés ott egyetlen nyereség ma a napocska lett, az is örömmel tölt el, mert mára vételi napra készültem, nem gondoltam, hogy bármi összejön eladásban
Barántunk berontott Bux topikunkba is kérdőre vonni idegen tradert, mi értelme beírni mivel hány pontot keresett, és hogy boldog-e ezzel Irtó nagy bajok vannak :( nem is értem
"Optimistábbak lettek a hazai alapkezelők a magyar részvénypiac következő egy éves kilátásaival kapcsolatban – derül ki a Portfolio havi rendszerességgel elkészített alapkezelői felméréséből. A profi befektetők kedvenc részvénye a Mol, míg a legkevésbé kedvelt papírok között a 4iG-t említették a legtöbben november elején." Azon nyomban esett 3000pontot BUX es MOL, mikozben Alapkezelok optimistak
Igen ezt irtak reggel 4IGrol. Digi uzlet is zuros, van rola VG podcast azt hiszem, de nem hallgattam, mert engem ilyen draga papirik nem erdekelnek, amik 4-10szeresre mennek
leves