és mi a formabontás ebben? én szívesen veszem, ha bárki beír ide, akinek ötletei vannak valószínű jó ötlet volt tőled, hogy elkaptad az alján , hirtelen rántották le más: régen néztünk egy filmet, ott egy ollós gyilkos a delikvens nyakához szorította az ollót és így üvöltött: --ne mondj ellent, az én tulajdonom vagy ! kiderült, az ollós gyilkos egy sztahanovista munkamániás elmebeteg , aki mindenkit a tulajdonának képzelt egy időben a családban vicc volt: "ne mondj ellent" :)
Szerintem nem akarják beejteni. Ha akarták volna, már régen megtehették volna, bár ezeknél az xtrendes vacakoknál minden lehetséges. Egyébként tegnap, vagy tegnapelőtt, már nem is tudom pontosan, hogy melyik nap, de venni akartam 500 db pensumot 990-1000 között volt akkor éppen, aztán meggondoltam és 4ig-t vettem. Erre most nézem, hogy a pensum 3400. Nyerhettem volna 1,2 milliót, erre a 4ig-ben ragadok. Persze ennyit biztos, hogy nem nyertem volna, mert már a negyedénél, vagy korábban tuti kiszállok.
amikor "vola" volt és odaadtak 2800 darabot 3900-ra, leláttam a 10-es könyvben, és következő nagyobb vevő 3600-aon volt, 500 darab át kell váltanom 20-as könyvre, nem biztonságos így a kereskedés
leves