De ez az opus minden évben ezt csinálja, januártól novemberig esik és december végén talpraáll, elszáguldozik pár nap alatt 300-ig és jön a következő év és kezdi újra.
igen, ez nekem is érdekes, hogy ott áll 3900-on az a hatalmas vevő és nem kapja meg 4ig: nem adtam benne a 881-es-891-es vételeimet, most meg kitörölhetem velük .... megakran: nekem is sok van ----- abban az az érdekes, hogy pillantok alatt zárták le 9.3-ig nagy mennyiséggel delta: csak esik-kel
A nap-ot nem akarják 4000 alá engedni, már napok óta addig megy le csak. A napi maximumok egyre kisebbek, de mégis úgy gondolom, hogy nem akarják szétrombolni és mindig kötögetnek benne, csinálják a forgalmat. A 4ig az fekete ló. Jönnek a jó hírek, ez meg csak esik. Nekem olyan szándékos árfolyam lenyomásnak tűnik. Én veszegetem, mert már csak nosztalgiából is. Nagyon sokat kerestem vele a felhúzáskor, persze van is beragadásom benne 1050-ről, de szerintem és tényleg csak szerintem, de úgy érzem azt is eladom még az idén nyereséggel. A megakran 9 felett zárt, ez jó hír, de remélem marad is ott. Van belőle egy rahedli mennyiség, de 10 alatt nem adom. A deltában várom már nagyon a kitörést, abból is nagyon sok van.
Photo, még két papírról szeretnélek kérdezni az egyik a 4ig : szerintem pokoli gyenge lett és nagyon adják ----- érdemes szerinted venni belőle vagy inkább szünet? a másik a napcsoda: 5000 fölöttről nagyon gyorsan lement 4000-ig és úgy tűnik, innen nem tud elrugaszkodni ---- de nem tudom, mit gondolsz?
Megyek a tomegkozlekedesen zsebemben papirok, elo is ugrik egy 4.8%os hozam, lekotes nelkul, barmikor felveheto..Van alternativa: https://kepkuldes.com/image/uBKqNi Ismered.. lepten nyomon, jovet menet, utba esik a .......................et :)
Lakossagi hitelezes csucson, ingatlanarak csucson, valasztasok csucson. Jon tavasz utan a pukk, leeresztes, hitel bedontes, omlas. Addig kinyomjuk az ingwtlanbefekteteseket, kihasznalva a jan-majusi felfutast a magas inflacio miatt, a millas SZJA visszateritesek es az utolso felujitasi kolcsonok sodrasaban. Addig az emelkedo kamatok mellett, hozameso is van a bankokban is, kockazat nelkul. Meglatjuk
Mondtam jon az eses a Buxon ezert vettem ki a zsetont. Majd visszahozom, ha nekem jo vetelek lesznek es megjon az aktualis veteli lehetoseg. Nem csucson fogom kitomni magam.Nem vagyok szertari sas :) Inkabb elo keselyu.. :) Bux naposom: csak itt, csak most,csak nektek a PF forumon: Ék, nyitnikék le https://kepkuldes.com/image/uB3aOd
leves