Itt csak en irtam ma? Most latom. En nem gyoztem adni es visszavenni Buxot, ugy porgott le. Folyamatos 100-150pontok 800ponton at.. faraszto volt, de megerte
Hu micsoda nap volt! Bux megint 2%ot esett napvege fels megint. 4IG 762ig le, NAP 3970ig, Richter 8490ig, MOL 2430ig. Volt veteli paradicsom, teltek a leveses Zsakok :) Opus meg fel 237ig. Paradicsom Leves volt ez a nap! :) De sehol senki
amcsik: dow: - 125 nasdaq: + 81 sp: + 2 na mi lesz nyuszibrókerek, kezd vegyes lenni a kép, ma iszonyú gyávák voltatok a richterben, lehet, mind mol-ra nyomultatok :)
ma sokat nevetgéltem, mert reggel nyitás előtt beálltam a richterbe 8575-re, és egész nap 8580-ig ment csak le, közben néha a fejemre állt 4000 darab, aztán csak 1000 darab maradt velem, de ma nem vittem feljebb a vételem, gondoltam, ha nem kapom meg, nem baj, erre 5 óra előtt pár perccel benyomták sokan álltak 8550-en is, legalább 7K gyűlt fel oda ha meglesz holnap a 8510, ott leszek:)
Köszi Zsimo az ünnepelt nevében! A nővérem menyének volt a szülinapja és mivel a 40.-ik volt, gondoltuk ez legyen egy kicsit másabb, ne csak egy szimpla köszöntés. Alig tudtuk kitalálni, hogy mivel tudjuk elküldeni otthonról, ameddig tart a készülődés.
leves