bár.... ez a konzum -ügy én tudom, hogy sehol nem vállaltad fel, hogy 70 fölött belenyúltál konzumba, de szerintem jókat derülsz magadban, ahogy ismerlek, onnan is leszedted a magad hasznát jócskán :)
Az igazi profi trader az fraktálok szerint használja az Elliott hullámokat. Azon változtass ha úgy gondolod h ne kereskedj mindenféle kis papírral hiszen semmi értelme, ezeknél nincs stop loss használat, ez alapján a stop losst nem lehet megtanulni, certikkel érdemes kereskedni, mindig a leginstabilabb papírokat találod meg, hazai pályán csak a BUX futures és a certik a tradelhető eszközök.
Szia Hathor, valószínű nem olvastad a tegnapi cirkuszt, balentum nyitott egy topikot, ahova egy ámokfutó beírt rólam, a "köcsög nyugger" volt a legkevesebb, amit megkaptam ezek után sly is megjelent ott, és megtámogatta az ámokfutót, idézem: "Felesleges szót fecsérelni rá, majd saját maga kárán és pénzén
megtanulja. Bár néha kételkedem ebben is, értelmi képességek hiányában.." mármint ezt írta sly rólam tehát aki beszorul papírba, vagy így vagy úgy, az szerinte nem épeszű ez persze nála nem számít személyeskedésnek, hogy gyakorlatilag értelmi fogyatékosnak nevezett, rajtam keresztül sok olyan sorstársamat, akik beszorultak valamilyen papírba na ennyi volt röviden tegnap Hathor, én már akkor is olvastalak téged 2010 előtt, amikor még nem regisztráltam és nem írtam ide szerintem te egy igazi jó tréder vagy, profi, én nem vagyok az, én beszorulok időnként viszont a profiságodból lehet tanulni annak, aki erre törekszik, és aki a fórumot nem irigy megjegyzések áradatára használja szóval szerintem írj a fórumokba, ezerszer bizonyítottad, hogy kiváló hatis tréder vagy és szerintem elég jól nyúlsz bele részvényekbe is időnként /kivéve a konzumot anno:)/
Kedves Eva! Kitartast kivanok, jo tradelest! Kb kettennirtuk be becsuletesen itt a pizicioinkat. Nem sok ember naplozza napi szinten! En tovabbra is elismerem ezt, es az igazsagerzetedet is! Minden jot! Udv
kedves sly, sok ezer ember méltóságát sérted meg szerintem azzal, amit rólam írtál, mi szerint a beszorulás elmefogyatékosságot jelent azonkívül nézd meg, milyen fröcsögő ember van ott abban a topikban, aki mérhetelenül bánt másik embert én szégyellném magam a helyedben ilyen emberrel együtt írni de a te dolgod
külön sly-nak beírom még, mert eddig---- de csak eddig --- még valamiféle elismerésem is volt felé, amellett, hogy állandóan barmolt engem , nem ereszkedett nagyon mélyre az ócsárlásban: szóval beírom neki : igen, szorulok sok papírban de nem kéne értelmi fogyatékossággal vádolni ezért
ó, most nézem, már bőszen irogatnak egy "leves topikból kitiltotak topikjába " jeles emberek:) nagyon "jeles" emberek adják a nevüket ahhoz a topikhoz:)
"Ne foglalkozz a rosszakarókkal." hát, tudod, amikor beírja nekem, hogy köcsög nyugger vagyok, akkor elgondolom, hogy az anyja mire tanította vajon ---- már ha volt anyja ----
Ne foglalkozz a rosszakarókkal. Ezekben a viharos időkben egész jó a nyereséged. Én most arra számítok, hogy a lefele kör lassan megint véget ér a BÉT-en, és július eleje emelkedést hoz. Persze tudom, hogy sokan nyári pangást várnak, de szerintem ez most más lesz, főleg a kispapírokban
leves