ez felújítandó, de nem romhalmaz, szerkezetileg rendben van az emberek nagyon megnyerőek, van egy informatikus, aki kertészkedésre váltott, ő segített az elmúlt 15 évben a falu lakóinak a kertészkedésben és az informatikában is és van sok "szaki", akik kalákában segítenek egymásnak, ez szerintem ma aranyat érő a falut ne egy lepusztultnak képzeld el, valami kis csoda szerintem az ott élő emberek miatt
2 millió forintért valahol Pest megye déli, keleti részén lehet venni házat, azok is inkább romhalmazok, amit még fel kell újítani. Kérdés, megéri-e? Ezekben a kis falvakban már a réti kisebbség is jelentősebb számban van jelen. Állandó otthonnak nem biztos, hogy ideális választás.
amit ott tapasztaltam ---- a faluban ---- sok gondolkodnivaló nincs, hogy megvegyem-e a házat, legfeljebb azon érdemes gondolkodni, hogy leköltözöm-e oda , mivel világ életemben budapesten laktam viszont egy ilyen saját tulajdon csábító
a "katás" történet tovább bonyolódik, bár én nem vagyok az ma kirándultunk egy faluba, ahol 4-5 ember érintett, és azt a véleményt hallottam tőlük, hogy ez a parragh egy hülye csak átadom az üzenetüket ez a falu egy kis csoda, budapesthez közel van, a falu minden lakója ért valamihez, egyik kőműves, másik villanyszerelő, harmadik gázszerelő stb., de a lényeg, ott eladó egy felújítandó kertes ház 2 millió forintért a ház 3 szobás, szerkezetileg rendben, minden közmű bevezetve, a tulajnak egyetlen örököse, aki szabadulni akar szűkös anyagi helyzete miatt, de még nem talált vevőt a házra van ilyen, pár hónapja olvastam, magyarország egyik legnagyobb lepusztult kastélyát vették meg 7 millió forintért, ha jól emlékszem, az 940 négyzetméteres volt ez még a koronavírus berobbanása előtt történt
most beszéltem egy "katás" barátommal azt mondja, ez a parragh , akinek a kisvállalkozók érdekképviselete lenne a cél, egy csicska azt mondja a barátom, ez a parragh olyat csinál most, mint az az ügyvéd, aki a vádlottjára kérvényezi a büntetés súlyosbítását mi van már ebben az országban
Azért csak ezek mert a többi nem tradeléshez való, egy trader az maximum pár nap, a tőkeáttétel rákényszerít arra h zárni kell a pozit, ahol nem használsz stoppot az már befektetés.
leves