édes istenem, mekkora idióták vannak itt:) 68-on adja a set-et 80 után:) a csodadeltában sem volt kevés a 90-es adás, nem is számítottam rá, de hogy set-be beáll 68-ra délután egy eladó .... vicces volt ---- azonnal megvettük:)
nem tudom, de ha egy kispapírt tudok adni tegnapelőtt 80-on, ma meg 68-on kínálják, én veszek tőle az eladó nem járt jól, helyette eladtam 71.9-en én sem jártam túl jól, mert 70 -en is vettem , azt még nem tudtam adni de egy intő jel az eladónak, vannak vevők
beluga, az jut eszembe 4ig-ről: sokan vettek szerintem az 1000 forintos- brokiház-elemzés miatt ez már látszik, nagyon úszik most az a kérdés, mennyire akarták beetetni a népeket
utólag kiderül, hogy jó vagy rossz döntés volt-e "minden tökfőzelék próbája az evés" off már annyira elszoktam az emberi érintkezésektől, kivéve a családom, hogy ma egy nagyon jó és érdekes élmény történt velem: jöttem haza a vásárlásból, és láttam , a szomszéd házból átszalad egy nő a miénkbe, összetalálkoztunk a lépcsőházban és kérdeztem :" nem ön a közös képviselő? " de igen, mondta, bemutatkoztunk és csacsogott egy kicsit, és letegezett mosolyogtam magamban, maszk volt rajtam, csak a szemem látszott, és azon mosolyogtam, hogy egy 30 körüli nő simán letegez na, gondoltam, akkor a szemem legalább nem öregszik:) mondjuk az öltözködésem alapján is nehéz lett volna bemérni a koromat, de az arcom alapján biztos, ha nincs rajtam maszk:)
ezt a set-et én short nélkül kerestem meg, beállt egy majom 11K-val adni 68-ra, bennem meg még élénk az emlék, hogy tegnapelőtt 80-on adtam szóval gondoltam, megveszlek, feljebb adom és így is lett:) kár, hogy csak set-ben jött össze:)
az a baj, hogy délig egyáltalán nem voltam, így deltára 93-ig tettem csak be vételeket, aztán délben jött az ájulás, hogy 90-ig lezavarták visszavonom a szuperdelta jelzőt:) kifogott rajtam, ez így nem ér :)
leves