engedelmeddel az ilyenféle emberekre itt nincs szükség, akik csak nyavalyognak, becsmérelnek, felmutatni semmit nem tudnak köszi az eddigi részvételed, megvoltam nélküle
ráadásul ma például 4ig-ben láttam, ki lett jelölve a következő "tigrishugyozásos területfoglalás" 605-ön, a mai 611-es vételemhez képest ez nem fog lázba hozni
mire jutottam, leírom egyelőre befejezem a vásárlásokat, mindenhol rezeg a léc, másrészt nemsokára több százezret ki kell utalnom a családi kasszába visszavonuló ez azt jelenti, hogy ha alkalmi vételt találok, veszek, de nem követem többé lefelé a cuccokat pénzégetés vége
megint vettem ezt-azt, adni csak csodadeltát tudtam, na nem hatalmas mennyiséget, így a nyereség sem lett sok 2020.06.25 14:32:15DELTA Eladás 2470 db 94.9 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6507228,2020.06.25 14:32:34DELTA Eladás 30 db 94.9 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6507228, összes mai nyereségem csak ez: DELTA összesen 5 878 HUF
aránylag jól állsz, ha 630-nál kezdted venni azon gondolkodom, hogy ma még megvettem a 611-et, de vajon van-e értelme állandóan alávenni és nem inkább megvárni, honnan fordul ugyanis ez így pénzégetés
611 a 4ig... Szép mondhatom. Veszegettem 630nál, hogy majd csak fordul, de nem akaródzik neki. Lehet holnap már ötössel kezdődik majd? Ha nem adsz bukóban, remélem a 711-es vételeidet el tudod adni idén nyerőben! :)
leves