Hát nekem jól elment ez az utóbbi jó pár nap. US-t elengedtem ... szépen visszahúzták nélkülem ... ma már vettem Én is TKOM-ot ... de nem Short-ot az továbbra sincs ... persze már sírok is miatta. :-)
stayerke, nincs magyar kultúra egy főizé néni benyögte, hogy a magyar kultúra egy ház, ami ránkborul nagyon nem szeretnék egy rámboruló házban lenni , aminek inognak a falai ja, a kaja, az fontos:) ünneplik a magyar kultúrát, és zabálnak :) "hurka, kolbász, szalonna, ez a magyar kultúra --böff böff, böff " szemérmetlen dőzsölés? nem ez a megszokott? a nép pénzén?
Ma a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett városi ünnepség után a fogadáson olyan mennyiségű (és ezer féle) kaja volt, amennyit még egyben nem láttam! Döbbenetes, miközben mi mindenre meg nincs pénz, a városvezetés szemérmetlenül dőzsől! MTEL szerintem átmenetileg megpihen, App vagy pihen vagy nem, Otp talán korrigál pár százast. 4iget hagyjuk, ma is rendes forgalom és természetesen 800as záró. No comment.
kint a kertben a lámpafénytől a hóban gyémántkristályok csillognak nagyon szépek látok 3 gyémántkristályt, amik különösen fénylenek kettőt beazonosítottam, a telekom és az appeninn a harmadik rejtély vágyálmok indulnak
megint csináltam egy adag kávés-rumos- grízpudingot és hozzá fahéjas meggyes szószt bejön mindenkinek a családban a kicsi annyit kért, hogy csináljak feketecsokiból szószt rá, amit még ráönthet na mondom, kisasszony, gyerünk, csináld meg , nézem , és segítek szóban, ha elakadsz csak 70%-os csoki, vaj, és kicsi tej kell hozzá megcsinálta:)
sok tolvajpapír mozog a bét-en barátnőm kérdeztem, mit csináljak 80 deka darált marhából azt mondta, nem kell nagyon gondolkodni, főzzek ki 6 tojást és csináljak egy jól ízesített stefánia vagdaltot, hozzá zelleres krumplipürét vagy zöldborsós rizst, ami rizibizi más néven a stefánia vagdalt : 80 deka darált marha, hagyma, fokhagyma, só, bors, egy tojás , friss zellerzöld apróra vágva, belegöngyölve a 6 főtt tojás sorba rakva, a köret a krumplipüré lett
leves