most újakat tanulnak néptáncon és elég bonyolult lépéskombinációkat, sokat nevet, és boldog, az arca kivirul a tánctól, a szeme zölden ég, macskalány :)
Szia! Hogy vagy? Tudod mire gondolok?! Grat a jó körökhöz, én még tartom az Mtelt! Volt egy villámlátogatásom Autowallisban, szerencsém volt, mert eladtam egy kis otpt ehhez, majd miután dobtam a wallist, sikerült olcsóbban visszavenni otpt! Most újra csak teló és bank van! Nagyon szépen alakul.
még emlékszem, nem is olyan rég volt, hogy a 730 volt a vágyálmom a telekomban, aztán sorra kellett módosítani a vágyakat egyetlen mentségem a realizálásokra, hogy mindig vissza lehetett venni alatta, igaz, nem túl sok forinttal és amit írsz, hogy régen 5 forint , az most 50 forint lett, fantasztikus , ami pályát befutott az elmúlt időben lehet, észrevette magáról, hogy blue? :)
igen, jól látod sokszor realizáltam, mindig megbántam 608 óta de most 50 forint/rv nekem jó volt és azért is jó volt, mert gyorsan történt, nem vesztettem el a türelmem, igaz, nézni sem volt se időm, se kedvem az elmúlt napokban
tavaly szeptembertől a telekommal csak nyerni lehet és ha ez a 870-880 szint se fogja meg, akkor felső határ továbbra sincs. Mivel szinte nincs benne elfogadható mértékű visszateszt, beszállni nem is könnyű, illetve most csak várni kell, hogy emelkedik tovább.
530, 520-as vételű app kiment 550-en 825-ös vételű tkom kiment 875-ön 720-as vételű dunahouse kiment 844-en főzés: lencsefasírtot kísérleteztem ki ecetes krumplisalátával, nagyon finom https://streetkitchen.hu/vegetarianus-etelek/lencsefasirt-krumplisalataval/ a kreatív főzésem abban nyilvánult meg, hogy a lencsét előfőztem babérral és marhahús főzőlében, aztán a fasírt: a leszűrt lencse, kevés liszt, fokhagyma, sok mustár, sok petrezselyem és tojás, nem kellett zsemlemorzsa hozzá, sem a bundázáshoz, sem a sütéshez a krumplisalátát ecetesen csináltam, sok hagyma , sok karikára vágott krumpli, balzsamecet, só, bors, cukor, mustár , órákat kellett várni, hogy összeérjen, de megérte ja, a leszűrt lé a lencse után eszméletlen finom, eltettem holnapra leveshez
leves