Egy gimibe sporttagozatra. Közben megszólított a férjem, hogy azonnal egy kis bujaságra vágyik, hát teljesítettem eme vágyát! Most kipattant a szemem egy időre!
lánykád hova felvételizik? igen, a hólopás vicces történet, a részletek: a fiúk összedumáltak, hogy a lányok hóemberépítését ellopják harc lett, hólopás, aztán a lányok az összes lopott hóval megágyúzták a fiúkat, mert azok menekülőre fogták , és a gyáva fiúk menekültek a hógolyók elől aztán összecsapott a "két hadsereg" és a fiúk menekülőre fogták , a lányok győztek tanulság: hófiúként soha ne kezdj egy hólánnyal:)
Egyetértek, tényleg gyanús a 4ig forgalom, de már nem forgolódok rajta, majd, egyszer. A hó lopás igen csak egyedi történet!😁 Nekem délután csak natúr húsra futotta, meg gerslire! Hétvégén felvételizik a lányom, fiam mindkét nap foci, nem fogunk unatkozni!
stayerke, valami átok ül a 4ig-n, nem is értem, mert tényleg látom az ide-oda tökfelesleges forgalmat a semmin drukkolok neked, hogy tényleg ki tudj szabadulni még azt is el tudom képzelni, hogy valami hirtelen őrület lesz benne, úgy értem, felfelé, mert szinte már gyanús ez a teszetoszaság
tegnap 09:51:04-kor eladtam az utolsó 50 darabom 1410-en, amit 1401-en tegnapelőtt vettem , tehát béke a részemről és mivel szupertolvajnak gondolom a papírt --- a legjobb mutatója a 802-ig lerántása volt --- szerencsére megúsztam, hogy a lerántásban 810-en, 912-n és 1200 -on kaptam, amikből sikeresen kijöttem, és az utolsó 90 darabom 1850-en tudtam eladni , és mivel tegnapelőtt kaptam 1401-en, de már meg is bántam tegnapra, visszaadtam 1410-en és szerintem nagyon jól tettem nézve a mai lerohadást nap nyrt tolvajpapír 2
drágáim, ma távol maradtam a tőzsdétől, nehogy eladási mánia törjön ki rajtam, a telekom már 20 forint/ rv pluszban nálam, az appeninn 67 forint/ rv pluszban ma 4 órán át főtt a marhahúsleves, aztán vadasmarha lett a levesből kiszedett húsból, esett a hó, gyönyörű havas minden, világít még este is a kert a kicsi szerint a suliban ma semmi nem történt, aztán elkezdett mesélni, és kiderült egy "indul a bakterház"-féle őrület, a gyerekek egymástól havat loptak---- sicc! nem vicc! ---- aztán hócsata, aztán a gyerekek egymást döntögették a hóba, nagyon jó történet :)
Olvasom az mtel topikban, hogy milyen ebitda növekedést várnak és az a 35% 2025re benne is van! Akkor a 4igben(ami kicsit visszább van az úton) mennyi van? Kicsit szélesebb a portfoliója, ők is emelték a díjakat, EU támogatott cég lett, stb.
4ig szenvedély? Inkább csak sima ostobaság, mert valóban ráérne még később beszállni! Viszont abban nem értek egyet Palival, hogy csak 25% van benne, ha kicsit jobban a mélyére nézne, valszeg ő is többet mondana, csak hát még nincs itt az ideje! Írjátok fel: április 30án rá kell nézni a hírekre és a 4igre!
Jelenleg tényleg dagonya, de idén lekerül a lepel, app és mtel is halott volt sokáig, aztán feltámadt. Egyébként futottam azokban is 1-2 kört, csak kiugrottam a száguldó vonatból! Ez van, van élet ezen túl is!
Kegyetlen ez a 4ig mánia..abból apénzből mtelbe appba szétkeresné magát az ember..a 4 ig meg megvárja..De egyébként is mennyi lenne 4 igbe max 25 százalék ? már tul ugrotta az app..pl... egy fillért nem tennék bele...
leves