Nem kicsik az biztos-Enefi az meglepetés volt-nem csodálkoznék ha több részvényt is elkezdenének venni,más cégek és főleg osztalékosokat.Lehet enefi az első fecske?
arra van esély, hogy elérheti a 750-et , ha nem kezd el megint sasszézni ide-oda, hanem tényleg elkezdik venni a nagyobbak de az meg fog látszani, mint a mai napon is ezt a szökellést nem kicsik csinálták
megint írok erről az strt-ről, mert már kezd a "'mániám" lenni, mint új kispapír tegnap rengeteg eladó jött 1500-ra, megvették, ma reggel nem volt eladó 1500-on, megvették 1565-ig, azt hittem, elfogyott az örökké 1500-on adónak, de nem, ma újabb 680 darab jött 1500-ra, alá is jócskán pár száz darab 1485-1490-re ez a leírás csak az, amit mindenki látott de mi következik ebből? csak tippelni tudok tegnap 7000-nél több darab forgott, nem ment 1500 fölé ma nap elején megszaladt , de aztán megint jöttek az 1500-on eladók elképzelhető, hogy 2000-ig visszamegy az árfolyam, de az is elképzelhető, hogy "lezüllik" ha lezüllik, akkor el lehet felejteni ha amennyiben újra elmegy 2000-ig, biztosan érdekes lesz valamiért azt gondolom, ez utóbbi lesz
nagyon örülök a mai telekom futamnak:) tegnap még azt gondoltam, hetekig lesz 700 alatt igazi közelségbe jött a 750:) de most már tartson ki és holnap legyen meg a 750:)
megpróbálom 750-ig tartani, ha kibírom:) merjünk nagyot álmodni 287-es ciget adtam ma, kicsit korán, 305-ön, de nagyon nem akar menni , állandóan tolják vissza, jobb a békesség strt megint behalt, pedig szépen kezdte a napot , azt gondoltam, meglehet az 1600 , de nem ...
amcsik nem vészes minuszban, fogalmam sincs, holnapra mit találok ki itt mert egyébként kitaláltam egy jó szalonnás túrós csuszát paprikás sült hallal, amit meg is fogok valósítani:)
leves