Lehet, hogy ez most nem hiúsági kérdés. Nehéz lesz a forájdzsinak lépést tartani az elkövetkező időkben az mtellel. Ellenben a telekommal a cég előtt most nem egyszerű időszak áll. Működnie kell: szervezetten, összehangoltan, profitábilisan.
ma semmi nem történt a tőzsdén, várok 800 fölötti telekomot a kicsivel kitaláltunk egy nagyon érdekes krumplitekercset, lehet, hogy már más is kitalálta, de mi magunktól készítettük: fele krumpli, főve, összetörve pürének, fele liszt, + só , ezt a "tésztát" kinyújtottuk , beletöltöttünk pizzás ízesítésű krémet, és reszelt sajtot, feltekertük a felvágott tésztákat, sütőpapíron tepsiben megsütöttük, kb virslinél vastagabb "rudak" lettek, mártogatós szósszal ettük, ezt meg fogjuk csinálni máskor is, nagyon egyszerű és finom :) persze egy komolyabb ételt is csináltam, ezer éve nem volt lasagne, 3 színű lett, besameles-sajtos, húsos pörköltes és parajos --- a kicsi kockáiba nem került paraj:)
Ami nem érint, de nagyon szép: App 600 felett, Richter mindjárt 10k, Tkom közel a 800hoz! Ami érint: Otp 17150! 4ig szokásos 800 körüli szappanopera. Van minek örülni!
És ezért Én tegnap mindent el is eladtam ... MTEL & OTP. Persze nem gondoltam hogy azon az áron még 15:30 után elviszik. Szóval egy kicsit bánom is hogy kiszálltam ... záráskor okosabbak leszünk ... short-ot azért még nem merek nyitni ... oldalazunk ma ez a tipp.
hát... tegnap este nem tettem volna a fejemet rá, hogy ma átmegy a telekom a 770-en , de átment az otp sem úgy kezdett reggel, hogy haj de széttépik , de széttépték már csak az a kérdés, marad-e konc a kispapíroknak eddig szinte mindegyik esett
én is fekete csokit szeretem inkább, de ez a háromféle krém nagyon finom most kiderül, mik az igazán jó papírok, gondolom, a telekom átmegy a 800-on, nemrég érintette majdnem , a hurráhangulatban talán sikerül átlendülnie
Általában csak étcsokit eszem, de sütiben a háromféle együtt nagyon finom! Gondolom a kiscsaj is imádja! Tkom 800? Oké, de remélem a vezérlőben azért van annyi hiúság, hogy a 4ig is lépjen egy szintet(kezdetnek elég a 900 is)!
leves