Most a tanulassal vagyok ugy, hogy kiegtem es nem szeretnek iskola kozelebe menni, azert huzos, hogy kb. 1,5 ev kivetelevel 2000 ota iskolapadban ultem, nem veletlenul nincs kesz meg mindig a szakdogam, mert mar nem csinalnam ezt a szabadidomben.
Az ilyen kulon kepzes mas de ha valaki suliba irat az nono.
A nyelvet pedig ahogy irtam tudom, mivel kell kommunikalni kulfoldi kollegaval es abba a helyzetbe kerultem amit el nem tudtam kepzelni, hogy szoban rosszabb vagyok, ez annak koszonheto, hogy nem beszelek. Mindennek az alapja a nyelv, ezert is szeretnek a jovoben alacsonyabb munkakort betolteni, mint amit most itt csinalok, hogy ne a language barrier miatt bukjak el.
Az ilyen kulon kepzes mas de ha valaki suliba irat az nono.
A nyelvet pedig ahogy irtam tudom, mivel kell kommunikalni kulfoldi kollegaval es abba a helyzetbe kerultem amit el nem tudtam kepzelni, hogy szoban rosszabb vagyok, ez annak koszonheto, hogy nem beszelek. Mindennek az alapja a nyelv, ezert is szeretnek a jovoben alacsonyabb munkakort betolteni, mint amit most itt csinalok, hogy ne a language barrier miatt bukjak el.
Külföldi tapasztalatok
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy aki szivesen mesélne külföldi élettapasztalatairól, az itt (is) meg tudja tenni. Több topicban is az ilyen téren tapasztaltabbak megosztották tapasztalataikat, de talán jobb lenne itt egybe gyüjteni ezeket, mert ekkor a topicok homogénebbek maradnak.