Ja. Az éri meg, ha már amúgy is fogsz ilyet benyújtani, akkor felvásárlod a kicsiktől, akik nem akarnak. ÉS akkor igazából az neked kb ugyanannyi meló, de nagyobb a stabil nyerő.
Lehetnek racionális szempontok amellett, hogy valaki inkább kiszáll most még tőzsdei forgalomban, akár kicsit lejjebb is (valakinek a kivezetés macerás, dokumentáció, ügyintézés, díjak, időtáv, adózás stb.). Másik oldalról meg másnak megérheti megvenni olcsóbban, hogy a végén odaadja a kivezetésnél. :) Mindenki olvassa el a belinkelt tájékoztatót, akinek van papírja! pl. ki kell tölteni (helyesen) :) az eladási nyilatkozatot, két tanú, tértivel elpostázni. És egy transzfermegbízást is kell adni a saját szolgáltatódnál a papírokra. Ersténél asszem 5000 Ft/adott sorozat (ISIN), KH-nál pl. már 10.000 Ft. Ha több számládon is van papír (normál és 1-2 TBSZ mondjuk) és vagy több szolgáltatónál, akkor szerintem annyiszor 1 nyilatkozat + transzferdíj. És ha most eladod, máris tudod tovább forgatni a pénzedet, ha a kivezetéses kifizetést választod, ha jól láttam, kb. november végén kapod meg az összeget (Zárónap + 10 munkanapon belül). Mindenki gondolja át, hogy mivel jár jobban!
Hétfőn lesz a közgyűlés a ZRt-vé alakulásról.... Gondolom vannak, akik azt tippelik, magasabb lesz 2000FT-nál az ár amiért a jogosultaktól megveszi a rv-t a cég
Összegzés A 2024. első félévben Csoportunk konszolidált árbevétele ~10,3 %-kal növekedett (141 mFt) előző év azonos időszakához képest. Az adófizetési kötelezettség teljesítése után az időszak konszolidált nyeresége 8,9 %-kal magasabb, a 2023. első félévinél. Az időszaki összes átfogó jövedelem 2024. első félévben 571 807 eFt, mely 9,27 %-kal magasabb a 2023. első félévi 523 308 eFt-nál. A most közzétett féléves konszolidált beszámoló alapján legerősebb üzleti félévi eredményét érte el a Társaság, folytatva ezzel a 15 éve tartó folyamatos fejlődést.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link