Tök jó hír :) Bennfentes kereskedés helyett, a papírt mozgathatná pl külföldi terjeszkedés, ha egy billingo megtudja tenni, akkor KulcsSoft is megtudná tenni, s ezáltal a befektetők megtisztelnék a bizalmukkal. De ehhez tenni kell, s lennie kell víziónak, hogy hová szeretne eljutni, ha nincs, akkor marad a stagnálás...
Szerintem az osztalékon kívül nem lesz semmi, és szimpla árfolyam karbantartást csinál. Ha tovább csökken a közkéz, akkor túl sok értelme nincs a tőzsdén maradni. Tehetne egy vételi ajánlatot a részvényeseknek, ha szerinte 3000-t ér egy részvény, akkor velem meg tud egyezni. :D
Jó persze,tudom,hogy a maival.Azt,hogy miért veszi,azt csak ő tudja.Lehet,hogy lesz valami jó bejelentés,meg aztán az oszti is jó lesz,mert folyamatosan növekszik a cég.
Annyit már nem mert ma is vett. Kíváncsi vagyok miért vesz most. Lehet azért hogy év végén a cég értéke magas legyen, hogy a vagyoni listákba előrébb kerüljön?
10% alatt van a közkéz, bármikor megteheti. Ehhez vennie sem kéne. Ebben az esetben csak azért lenne logikus itt vennie, mert később többet kéne fizetnie.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link