Persze, egyszerűbb és olcsóbb lenne, ha bejelenti és a 180 nap átlagát figyelembe véve kivezeti. 90%-al megszavazza a mit tudom én 1500 ft-os ajánlati árat és kész. Többe kerül neki felporszívózni, szóval itt valami egyéb van a háttérben. Hitelt akar felvenni, ezért felspekizi az árfolyamot, vagy csak újabb ferrarira kell, húzzák a haverokkal csak most okosabban, majd amikor jönnek a víziók, hogy mi lesz, milyen tervek vannak, közgyűlésre kicsúcsosítva, na akkor jön a szórás... persze a fordítottja is igaz, népi megfigyelés alapján :)
Kulcsár vehet még többet is, kérdés, hogy akar-e. Ha azért csinálta, mert a múltkori manipulációját akarta jóvá tenni, akkor szerintem azon még dolgoznia kell néhány tízezer darab vásárlásával. A közkéz eddig is jelentéktelen volt, nem számít, hogy tovább csökkenne.
A helyzet az, hogy a részvényeknek már csak elenyésző hányada van közkézen. A 6 millió darabból Kulcsár Tibor több mint 5,5 milliót birtokol. Ez kifejezetten hátrányos a részvény tőzsdei kereskedése szempontjából.
Kulcsár Úr pénteken is szép pakkot vett, de azért vették mások is! https://www.kulcs-soft.hu/befektetoknek Nem bánnám ha lenne még egy-két ilyen kör, eddig kb. 60 000 darabot vett az elmúlt egy hónapban!
Akkor ízlelgessük a 2020 jan. 21-ei tájékoztatót: "..a Társaság intenzív jövőbeni terjeszkedést tűzött ki célul a térségben, elsősorban a visegrádi országok területén. Ennek keretén belül a Társaság egy olyan leányvállalat megalapítását készíti elő, amelyen keresztül első lépésben a szlovákiai piacon jelenhet meg ügyviteli termékeivel. A Társaság a piacra lépés forrásainak biztosítása érdekében jelenleg vizsgálja a nyilvános értékpapír kibocsátás és/vagy új stratégiai partner, befektető bevonásának a lehetőségét is" https://bet.hu/site/newkib/hu/2020.01./Rendkivuli_tajekoztatas_128347151 Úgy gondolom 3 év alatt már látszódnia kéne a visegrádi országokban való jelenlét, ha máshol nem is, de a szlovák piacnak az első féléves jelentésben meg kellene jelennie... a prémium kategóriát nem is említem, mert azt is 3éve ígérte a Kulcsár Úr, de hát itten totyogunk :)
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link