Ja, először +40%, aztán, ha nem kereskedi le, akkor -50%. Te nem szoktál kereskedni azzal a részvénnyel, amiből pakkot építesz? Öreghiba. 😂🤣😂 Bocs, hogy visszaszóltam, de már érett... Más: ki vagyok én, hogy rám kellene “hallgatnia” bárkinek is? Uram, bocsá’: ki a f@sz mondott olyat, hogy bárkire is “hallgatni” kell a tőzsdén, pláne egy fórumon? 😲 Aki bárkire is “hallgat”, és nem a saját esze után megy, annak gyorsan vége van, mint a botnak. Szvsz. Több korrektséget, kérem! Pacsi! 🤨
én nagyon szeretem a muppet showt és benne a két öreget. szigorúan maradjon. Kulcsár Úrnak meg drukkoljunk, hogy 30-án top 3-ban fusson be Farki és akkor jöhet nekünk 3000 papírral. Ugyanis nem írta, hogy nem áll a deal. :))))
Légy szíves változtass a profilodon, idegesítő ez a hülye röhögő pofa, amúgy néhány hozzászólásod egész jó, de a képen változtass v ne tegyél ki semmit, de ezt töröld.
Túl sok a feltételes mód. Sajna. Kár itt a TA-n filózni ekkora forgalomnál. Szvsz. Persze, minden viszonylagos, szerintem a közkéz kevesebb, mint 5%-a mozog. A spekák már megtalálták, aztán vagy zsebeltek, és mentek, vagy benne ülnek, ilyen-olyan átlaggal, vagy 50-100 darabokkal csipegetik. De főleg messziről elkerülik, amíg valaki nem teszi “nagy” forgalommal kb. 2250 fölé...
Minden hajó után 10.000Ft nem rossz kezdeményezés, kb 600 induló szokott lenni. Ha ez tényleg a gyerkőcöknek megy, akkor nem sajnálom. Viszont Kulcsár Úrnak lenne egy ajánlatom: ha Farki beér az első 3-ba, akkor vegyen 3000db részvényt. kb ugyanakkora összeg. DEAL?
Örülök hogy hozzá tudtunk járulni az új Ferrarihoz és Litkey Kékszalag versenyéhez. Nem Kulcs Softot kell ráírni mint szponzort hanem Átvert Kisbüfiket vagy Otcn kitömött haverokat. Ja és egy kérdés Kuli papa. 500ftos euro megvan már? 2 millió munkanélküli megvan? Kb 10 ingyenes számlázó lett a piacon hirtelen.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link