Cuki vagy, de el kell hogy szomotitsalak hogy nem én jelentettelek, ennyi energiát sem szánok rád a jövőben. Hoki sem vagyok. Hajrá kisdobos fújd a trombitat :)
EST az más tészta... nagyon nem mennék bele itt, de röviden: a spekiknek akarok üzenni hogy mindenkit azért nem tudnak hülyére venni és nullázni. oda ezért írom most ebben a hullámban aktívabban hogy mit lépek. suhanj át a kommentjeimen ha zavar.
1750en vett korábban vett pakkot készülök kidobni mínuszban, a nagyobb mínusz elkerülése végett. szóval sajnos nem nyerőről beszélünk. és még nem döntöttem el, csak eséllyes.
Miért nem dobod rá most? Második kérdés: Miért írod be mindig mindenhova hogy mit fogsz csinálni? Miért kell tudnom, hogy itt ezt csinálod 17:03-kor, az estben meg 100 alatt tíz forint nyereséget realizálsz? Mi közöm nekem ehhez?
én ilyenkor arra lennék kíváncsi hogy ők a cég spekái, vagy csak önálló spekák. hiába dícsérik agyon bármelyik korrekt céget, én elég bizalmatlan vagyok hogy nincs közük sose a speka rallykhoz. :P
azért köcsögözni az túlzás!!!! azt biztos nem én mondtam! de asszem sonnyred igen :D nekem is bűzlött ez a fenenagy lelkesedés itt pár nick mögött... nyilván reménykedtem benne hogy az általam rajzolt csatornában felmegy a tetőre, ami 2300 körül lett volna, de csatornát fog inkább törni, ez egyre valószínűbb. így a papírjaim felét valszeg beadom záróban, had vigye az 1700.... majd higítok lentebb. a maradékkal meg oszti.
Én sem láttam, de valami azt súgja tartalmas volt mint az összes többi :D Most péntekre gondolt, mert valamiéert (hiányos gazdasági ismeretek a tippem), azt várta hogy ha már nem lehet osztiért venni a papirt, akkor emelkedni fog :DDD
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link