Nem tévedtem el, csupán tájékoztattalak a tényekről. Kötelező oltásról meg az a véleményem, hogy a kormány tájékoztassa a polgárait a valódi helyzetről, hogy pl. milyen arányban kerülnek kórházakba és hunynak el oltottak és nem oltottak. Ameddig nem hiteles a tájékoztatás addig nem oltakozunk.
Macika! 58-éves nő, biztos nem az oltástól halt meg, de annyi elmondható róla, hogy az oltás felvétele után néhány órával az utcán összeesett és meghalt, elvileg infarktus végzett vele..... Ez a haláleset a környezetemben történt, úgyhogy joggal aggódsz, van okod rettegni főleg ha oltakoztál.
az emberek többsége halála előtt csinál valamit, de ettől még nem lesz mindig az a halál oka... antivaxerkedve lehet lobogtatni, de az a családot már nem vigasztalja... (viszont más meg lehet a lobogtatás miatt nem oltatja magát és az ő családját meg azért éri tragédia)
Azt sem kéne elfelejteni, hogy az USA-ban már nem csak vészhelyzeti engedélye van a vakcináknak és 99.9999%, hogy Európában is meg fogják kapni a végelegest. Mondhatjuk, hogy egy nagy kísérlet részesei vagyunk, de ha így is van, a kísérlet akkor is sikerült. Más gyógyszereket hiába tesztelnek évekig, azalatt az idő alatt is csak nagyságrendekkel kevesebb adat áll rendelkezésre mint most a vakcináknál. Persze értem én, hogy az antivaxerek abban reménykednek, hogy az oltottak kihalnak és ők végre egymással Mad Max-ezhetnek a romokon.
Van olyan ismerősöm, aki oltás után halt meg, persze lehet, hogy a statisztika a vakcina felé billen, de ez az adott családot, apukát gyerekekkel nem vígasztalja.
régi😊😀 elején beszéltük h egy gyógyszer bevezetése minimum 5 év, ennyi a hivatalos idő , ennek ellenére 1 most vészhelyzet van 2 sokkal fejlettebb már a tudomány, mint akár 4-5 éve volt 3 senki se akar rosszat 4 ami nem árt az talán használ is DD
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted