az a helyzet, hogy erősen benne van a pakliban, hogy hamarosan (akár jövőre) nem csak költői lesz a kérdésed és kötelezővé teszik a gyerekeknek (a számukra kifejlesztett, kisebb dózisú vakcinát)
egyszerű kérdés volt pedig sakkmatt ugye ugye, a gyereked életét csak nem veszélyeztetnéd waddattar meg ki lesz vágva mint pinty ha mások szenvedésén élvezkedik mondjuk nála ez mindennapos
Egy kedves ajánlat oltakozóknak Kiültethető karácsonyfát adnak a Budapesti Szent Ferenc Kórházban azoknak, akik az oltási akcióhét során az első koronavírus elleni oltásért keresik fel az intézményt. Az intézmény vezetősége úgy döntött, hogy az adományba kapott ötszáz földlabdás, 40-60 centiméteres fenyőt az oltási kampányhéten az első oltásra jelentkezők között osztják ki, a fát a második oltáskor kapják majd meg.
egy olyan vakcinával amiről össze-vissza hablatyolnak lassan 1 éve? nem bizony... azt hiszem befejeztem itt, nem tetszik a véleménydiktatúra (gyuszi hsz.-a törölve lett, pedig nem személyeskedett, más viszont igen, de az maradhat...) csá!
gyerekeket is kötelezően oltják, egyébként nem mehetnek közössége (ovi, iskola) nekem van gyereked? és beoltották? vagy ha nincs nem oltanád be? egyszerű kérdések egyszerű válaszok. nem kell ezt bonyolítani
nem szeretem ha ferdítéssel vagy hazugsággal vádolnak, te is tudod, h az év elején még mást mondtak a vakcinákról mint most. pl. a védettségi igazolás oltottság esetén korlátlan ideig szólt - míg igazolt fertőzöttség esetén fél évre, ez már önmagában abszurd-, de most visszakoznak, és aki nem veszi fel a 3; 4; és még ki tudja hányadik oltást annak érvénytelen... össze-vissza beszélnek, csak elvakultak nem veszik észre. a topik címe pedig önmagáért beszél... "kötelező..."
igen én rúgtam ki, sőt a törvényt is én írtam ne csináljuk már amúgy van egy rokon srác a ricsterben, fiatal 3x izmos sportos, ő se oltotta be magát eddig... már be van... ez van lehet tüntetni a fidesz ellen is, meg van engedve ámDDD
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted