olvastam ilyeneket, a kínai vakcinában van valami igazság, kormányunk nyilatkozta ezt hogy a kínai a legjobb - lehet dicsérni őket ezért - DE ha megment 100 életet az 100e beoltottból az már jó az 100 ember 100 nagymama v 100 nagypapa (még tavasszal első oltásnál) ennyi - ez vitán felüláll összes oltás hatékonysága csökken ezt le is írták, megfertőződhetnek ezt is leírták, sőt meg is hallhatnak DE sokkal kevesebben, mint az oltástagadók lennének szóval nem kell ferdíteni
"Ez nem ilyen egyszerű, mert négyféle hatékonyság is létezik. Ön szerint a 86 százalék melyikre vonatkozik? Hány százaléknak sikerült elkerülni a halált? A súlyos betegséget? Az enyhe megbetegedést? Vagy hánynál védte ki úgy a fertőzést, hogy a beoltott személy tünetmentesen sem hordozta a vírust? – Nem tudom. Melyikre? – Én sem, és ez a baj. A Moderna azt közölte, hogy oltása mind a négy ellen véd. https://www.valaszonline.hu/2021/01/20/duda-erno-koronavirus-kina-vakcina-interju/ hol voltál eddig? jó reggelt!:)) ajánlom, olvasgasd vissza a régi cikkeket, érdekes dolgokat olvasni;)
hogy is indult? az oltottak nem fertőződnek és nem fertőznek és a vakcina a örök életre véd, sőt még a következőbe is. aztán jött, hogy jó fertőződnek, de nem betegszenek meg. aztán hogy megbetegszenek, de nem súlyosan. aztán hogy megbetegszenek súlyosan ők is, de nem halnak meg. aztán hogy meghalnak de nem olyan arányban, és kell hozzá társbetegség is... jah, és mindenki vegye fel a 128. oltást is!!! ennyi...
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted