Szia, köszönöm szépen! Szerintem elkapott a hév. Nagy hiba volt venni még 100M t a meglevőkhöz....szerencsére jól jöttem így ki belőle utólag! Tanulok az esetből. Ricterre rászaladtam eladtam kis mínusszal kora reggel mert vettem volna pörgősebb papírt. Deltából kaptam a leszúrásban,kíváncsi vagyok mit csinál ma... Azt érzem valami változott a tőzsdén, mert évekkel ezelőtt nem volt ilyen hektikus a piac. Sok szabad pénz van,keresik a lehetőséget. Szép napot kívánok, jó kereskedést!
A deltában sok speki, ma csúnyán megégette magát. 700 mft forgalom is jelzi, hogy rászabadultak ma is a forintozók. Csúfos vége lett 15% napon belüli eséssel. Szóval sokkal kisebb forgalom várható, és természetesen kisebb mozgás is, abban az esetben, ha nem kezdik el újra realizálni, vsgy kistoppolni a papirt (hétvégi realizálás is bejátszhat)
Sok benne az igazság a dm Ker sem nagy szám, de az egyik nagy integrátor előbb utóbb megfogja venni. 3 éve mészi nem vette meg végül, azóta ötöd áron van kb két éve. Jó target beszálló nem spekara hosszú távon. De mindenki egy nap akár milliókat keresni...
Szia ! Gratula a jó időzítéshez , illetve hogy realista tudtál maradni .. Ez a részvény nem rég még a 4 Ftal küzdött.. A cég normál tevékenységéből biztos nem lesz aranybánya ..az hogy kriptoznak ... egy dolog ..😂
Mega mögött semmi tartalom nincs . Spekák hülyítik a kezdőket a topikjába , utána meg osszák az észt nekik hogy így jártak de legalább megvették a xart 😂 Dmker a másik .. aki akar fillérezhet de ott sincs semmi tartalom . Holnap péntek ... Delta úgy néz ki marad 100 alatt
Kisbüfik topikja