csak ovatosam -mer addig mig nagyágyuk .azt mondják oriási esések lesznek -láthatjuk nem volt-viszont ha csend lesz és halgatnak na akkor kell vigyázni mert készülnek valamire.
Hát igen a Wabit kihagytam . Rába is kb csak felfelé tud innen már menni. Előbb utóbb lesz eredménye a munkájuknak.. Én most a legnagyobb pénzt nyomdába tettem, . Még vettem vágás és osztifizetés közt is.Az osztalékpénzből meg nézegetem mi ami még olcsó a BÉT én beszállni vagy bővíteni..Így valószínű ezzel is csak jobban jártam. Multihome, Megakrán engem nem érintett de inkább mennek le majd mint fel.. Gondolkodom kisebb pénzzel navigátor ön még
Telekom a még innen is lehet. De amúgy nyomda, Altea valóban. Nagyobb tőkével OTP egyetértek.. Aw stabil benne lehet egy 20 százalék. Nálam Cig is játszik kisebb tőkével. Dhouse lazán lehet 20-30 százalék innen. Bif kis pénzzel.. App Opus is akármilyen szar azért 20 százalék lehet lazán per év hirtelen ennyi . Akko olcsó még. Balentumnak is címezve 👀😂
Valószínű a goldtresor -ba beszállok egy kis tőkével, aztán havonta bővítgetem. Főleg azért is mert a HOLD-nál felemelték a befektetési "havi limitet" 100k-ra. így vége a havi befizetéseimnek.
Kisbüfik topikja