Grat nekik! Resen lenni mert be lesz töltve a matavban! Moodys le fog húzni azt hétfőn 360 körül . Opus alakul a chart szerint! Mondjuk pozitívat ha ottone vissza jonne minimum 600 Set 180 Nutex Delta futur min 150 Kezdetnek mert ez a minimum ár ahol a sok évnyi arfolyam szándékos kaszabálás + jelentős pénzromlás miatt picit nyerne a befektető!
Opus erzes ide vagy oda, de az utobbi honapokban 30%-os nyero azert nem olyan rossz. Ez meg az allampapirok ket eves hozamaval szemben is versenykepes lehet.
Az Akko is egy zAkko anno azt mondta efy nagymeno erdemes venni tartani mert ez lesz az első fecske 300-1500 azt mi lett egy kis veréb Nutex amint nullan 18 az első adom is el. Set Ott1 brutal lesz. Telecom = opus akik 1000 körül vették nekik opus500 érzés
Én figyelem a Nutex-et és az AKKO-t is. A SET-ről és OTT1-ről már nem is beszélve.:)) Persze komolyan véve a dolgokat héten szüret volt a Telekom-nál és tele a pince már forr a must.:)))
Itt amatőrök vannak, meg olyanok akiknek az önértékelése nincs a helyén. :)
Most is ugyanazt látom: legjobban megtérülő befektetés, ha magadba fektetsz. Ez sem gyors, de végeredményben ez hozza majd a nagyobb hozamot, akár a tőzsdén is.
Én ugye teljesen amatőr vagyok, de azt már tudom, hogy amit adni lehet (tisztességes elvárt hozam)azt adni kell, mert mindig van lejjebb visszavételi lehetőség. Még a visszavételi időzítéssel vannak problémáim, de jó úton járok és a chartjaim segítségével tudok eredményt elérni. Persze ehhez türelem és rengeteg idő kell. A gyors meggazdagodás így nem nagyon jön össze (lehet még a lassú sem), de a befektetett pénz reál értékének megőrzése már sikernek tekinthető számomra. Ugye ezért ez a kisbüfik topikja.:))
Senkire nem gondoltam konkrétan, általában beszéltem. A nagy többség azonnal akar olyan hozamokat elérni, amit esetleg kivételes esetben, kivételes időszakokban és nem kevés szerencsével megfűszerezve lehet csak. Aztán végül mindig kiderül hogy pár év távlatában legtöbbször a piaci hozamot sem sikerül elérniük, hiába a "nagy" fogások.
Kisbüfik topikja