Ja igen, bocsánat. Történelemből (is) mindig gyenge voltam még nem tudom, hogy mit kell majd újra megtanulni hogy megfeleljek a nemzeti történelmi múltnak.:))
No, no csak vigyázz, mert a kútban lévő víz az államé és bármikor ráteheti a kezét. Nehéz idők jönnek jó lesz felkészülni. Amíg komoly tömeg nem megy az utcára, addig bármit megtehetnek a megválasztott urak.:)))
A rohadt trágya az mind, a legek egyike az ottone hihetetlen !!!! A delta repülő igaz inkább az egy nehezék ujra lesz 30-33 ott veszem vissza jatszossal! Futurban a “ bögres cimboránk” már nincs vízük, nekem mindig lesz a birtokon 80 éve fúrt kut a lovakat itattuk most meg pár állatot és 4 családot, aki itt jól viselkedett ők kapnak többi meg mehet a Lidl be!
Köszi TA mester! Most várom ujra lejjebb. Ja tényleg jósda, lehet megérne újra pár K t hisz látta, bár 37 alát nem látta bele. Többihez MOL stb nem értek, igaz mihez?! Már az összes bögre füle eltört nálam🤣
A nagy "talicskázás" közepette elgondolkodtató, hogy a RICSI 1 hét alatt ment fel több mint 10%-t. A "menő" állampapíroknak ehhez 1 év kell. Szóval, aki mer és odafigyel annak a részvény sokkal jobban bejöhet. Csak merni kell venni, amikor venni kell.:))) Most az OTP lesz a soros????
Nehéz idők járnak, de az euro eladás jó lett, illetve a Ricsi is szépen teljesít - olvadnak a jéghegyek.:))) Ennek ellenére elkezdtem a talicskázást......:)))
Én is így vagyok, lesz pirítós igaz vaj nélkül mert az is méregdrága de a hátsó udvaronban ott élnek a kacsák a tikok ludak és a szomszéd ad tojást és kacsazsirt hagyna a kertben. Étterem meg marad a milliárdos jatt nelkulieknek aki majd megeszik a csulaás kaját méregdrágán mert beleköp a pincér is 🤩 Delta? Ismeros az érzés most adtam 42 körül a 37en vett papírokat a josda lejjebb nem látta. Ennek is örúlök! 2.kör. Na de TA mester a 102-104 en vett papírokat valaha nullaba ki tudnám e dobni? Plusz 3 coinom felrobbant élvezem!
Soha ne add fel , én sem adom. Annak idején az Estmédiával több mint 700K mínuszom volt és úgy gondoltam ennek annyi, de megtartottam, mert elfért a többi között. Egyszer csak el kezdett éledezni és a -700K-s egyenlegből + 1,5 millával szálltam ki. Vaktyúk (balek) is talál néha szemet csak nem reklámozza.:)) Szóval türelem és kitartás lesz ez még jobb. Nekem a spórolással meg nélkülönözéssel nem tudnak újat mondani én ebben nőttem fel és ismerem az "egyszerű élete".:)))
Nincs mit szépíteni 70-80% os bukó, aminek nagy részét már valószínűleg nem is látom. A nyaralásból nem engedek, évi két- három nyaralás akkor is jár nekünk. De mindig van szerencsére kis vésztartalék a nehéz időkre, plusz fa és brikett, kiváltani a gázt 😉 Nehéz jövő elé nézünk, de meg kell tanulni átvészelni, még ha egy -két dolgot nélkülözni is kell 👍 Jó egészséget és kitartást 👍
Ez igen, te nagyon tudsz gratulálok. Én kiszállnék ebből a "versenyből", mert tudnék nagyobbat mondani, de nincs értelme. Vigyázz a dollárodra meg a részvényeidre, hogy még véletlenül se kerülj olyan helyzetbe mint én.:)))
Akkor én még okosabb vagyok, legalábbis a te szavadjárása szerint, mert már most kétszámjegyu állampapírban parkoltattom a tőkém kisebb részét. A sokkal nagyobb része pedig dollárban, illetve usa részvényben. Tavaly augusztus környékén váltottam 290 - 300 as árfolyamnál.
Kisbüfik topikja