Leesett 4 millám egy melóból. Nem akarom elherdálni, de azt se szeretném, hogy az infláció megegye. Ki mit venne ebben a nehéz vírusos, de minden ATH-s helyzetben? Csak komoly megalapozott ajánlatokat várok. Előre is köszi a javaslatokat.
Így van Lm tagok vagy lehet azon felüliek?! Legközelebb elmegyunk delta kgy re 4-5 afgannal a bevallalos fajtából 🤩😀🤪🤪 igaz egy is elég lesz csak mi nem megyunk be
Igen, Viborgot én is radikálisabbnak ismertem meg és én is csodálkozom, hogy ennyire "meglágyult" manyomit illetően. Talán nem véletlenül? Semmit sem tudhatunk.:))))
Hihetetlen mekkora védők vannak pl manyompi urat védi a Viborg azt hittem normális de csalódtam ekkora barom meglátás 4-5 évig ulni rv ben szeretettel?!?! Közben meg egy kakaós csiga 65 rol lett 120 Meg a másik aki a gyereke pénzét delta ingyen rv be szeretne fialtatni?! Gyereke meg majd a tyukolat tapetazza a 0,78 rv nyeivel!!
Minden szutyok esik már a SET is csak 40. Szar a helyzet de örömmel jelenthetem, hogy ezekben a nehéz időkben új csoport alakult. Tehát az LM csoport mellett megszületetta "H"X-Y-Z-k csoportja. Hogy a "H"mit jelenthet azt mindenki saját maga taláhatja ki. Segítségül egy-két lehetséges ötlet: Hülye, Helyes, Hatalmas, Hős, Hihetetlen, Hűséges, stb. :))))
Latom a delta kgy n ujra át lettek bassva akik a hétvégén adtak benne sz eszt!! Manyompi is hiába koptatja a száját semmi ft nem lesz belőle!! Jovore jon az elszámoltatás készülhetnek az LM tagok Fidesz bet csúfítas zajlik nem ám fejlesztés!!
Nem tudom mi lesz ott, mert chart szerint előbb utóbb esés lesz belőle. De egy hír felülírhatja és akkor irány a száz. Van egy rés is, de azt már le se merem írni, mert így is ki fogok kapni.:))))
Gondolkodtam csak Barmi lehet, delta kiszálló megjött a vacu meg ANYOMI nekik csinalnak exitet. Rájöttek hogy ennyi papírral sosem lesz 500 meg 1000!!!
2 észrevétel - autowallis: az évtized végére várnak sikereket erre rátettek egy 210 celarat ki az a ma.ha aki 65% fejeben benne ül 8 évet? Van sokkal gyorsabb és ugye a coionok. - másik a DM Ker lejárt a határidő sehol semmi gondolom bünti jöhet szóval veszek majd 48-on mint ML nemzeti lovagunk!!
Majd ha vki elmegy aki keményebb mint én meg látom pl evanani akkor lesz ne mulass a delta kgy n hajóról bekurjak a Dunába a janika04 egybol!! Az is mekkora barom duma hogy elmegy egy rv tulaj és pont láthassa kinek mennyi amikor manyopi vaculak tobbi nevét senki sem tudja!!
Na igen, pont erre a kettőre gondoltam 😉 Azok valóban szép évek voltak amikor szocik alatt nem kellett fizetni árfolyamnyereség adót 👍 Ilyen már tuti nem jön vissza, mármint 0% adó 😉
Kisbüfik topikja