A “ feleséged “ sem tudhat mindent 😀 Pedig néha jó ha ragad mert életet menthet pl az oltás ma megyek az elsőért en voltam az utolsó a családban és sok jó barát illetve a melóhelyen is akinek nincs! Kérdem hülye lenne az összes magyar orvos?
Nekem van Csepel természetesen (sajnos), mely a fórum "könyvolvasó" sztártrédérének követése miatt ragadt rám. Próbáltam tanulni. Szóval csak óvatosan a levessel, mert néha "ragadós".:))))
Hat sok pénzről le az bizti! Meg hala ég a Csepel kukákorol is akinek van az keg hunmining sors!! OV a csepelt hagyta veszni, inkább támogatja a kolozsvári medve kergetőket sajna még rímel is 🤩
2 gazdag ismerosom is enviromental alapokban helyezett 50-50 millát és 45 ill 73% t hoztak eddig! Továbbá, hol a forgalom? Kérdezd fideszt. Sosem tudták volna megcsinalni az opimus konzum dolgokat, ha Mnyp maradtak volna illetve egy premium kategóriában az LM csapat semmit sem tud, még sosem láttam tőlük oda egy beírást!
Aha ezer millió százalék de lehet a Deltat is? Kérdezzük meg! Holnap kedd jósnő, végre már eltalalhatná!! En manyompi szívesen eltalalnam meg jó párat 😀😃🤪 Állítom el se merne jönni kgy re és utána egy 1-1 férfias bokszra?
Kisbüfik topikja