Reggel poenbol vettem a Nap bol már adtam meg lett a havi fizum. De megyek melozni hisz nekem az jut az LM nek meg a forgatókönyv 😉😟 Coinok majd az LM k fölé emelnek!! Egyet elarultam a tobbi 3 t nem fogom !!
Én azt nem ismerem. DM ker volt de eladtam héten utolját is és vettem Ramp coint belőle, meg megakran pici van tartom de lehet egy másik varázsló coin lesz belőle!? Nap? Kimaradtam de a matek sokaknak nem megy 😄 Bet lassu sajnos a coinokkal szembe beten azt hiszik hogy egy ember 20-120 évig aktív sportos szep és raer! Delta amit tartok de a keddi josda eldönti mi legyen a sora!! Manyopi haladzsa dumai miatt gyanús hogy ujra semmi nem lesz anno opus is így járt!
Hozzá kell tennem, hogy poziból beszélek.....volt egy kevés darabom már 1000-ről is.....de vettem hozzá pár száz darabot még a 4ig nyerőből (ha a nyerőt elbukom az nem nagy katasztrófa......ha meg nyerek az hatalmas lehet) Eddig bénáztak kicsit, meg a környezet sem őket támogatta. Ezzel együtt most bizakodom. Hallatott magáról a cég. Kint az alkalmazás, van befektetői prezi, volt portfóliós interjú.....illetve a tőkeemelés is jót jelez előre. A Glosternél is van lehetőség. Az IT cégeknél a növekedés nem túl tőkeigényes, így ha van ember akkor minden megoldható. Szóval jól alakulnak ott is a dolgok.......úgy fundásan, mint árfolyamilag. Ami visszatart, hogy már nagyon elszállt. Kb 4x-ezett tavaly tavasz óta....ezt pedig picit előre rohanásnak érzem.
Kisbüfik topikja