Ez a Set! Ott már teljesen kusza minden. Lassan Orbok ur is ujra szerepelni fog?! Bitcoin hozza magát, meglesz 1 millió dollár / bitcoin ar akkor lesznek új tagjai a világ vezető rétegekben! Én idénre 100 ezres btc arat látok! Bet hez nem ertek megakrant adtam delta lett aut tessék a megakran megy! Csak a coinokhoz ertek!!
Valószínűleg jó lesz, jobb mint az a tetves set!! Én hülye múltkor eladtam deltát 71 körül, vettem setet 47 en😠 Most sírva röhögök milyen balfék vagyok 😃 Nincs még egy olyan alja papír amúgy a béten mint az a nyavalyás set!! Nem azért mert nagy bukóban vagyok, hanem egyszerűen utolsó ,hazug, gazember a vezetőség és sokan asszisztálnak hozzá!!!
4-7 a Vasas is behúzta Vettem Deltat eloszor kb 3 éve a josda tud barmi pénzt megér!! Megakran csesztem ki az sem különb a Deákné vásznánál ahogy megy pár % már adja is másnap vissza!
Nekem úgy tűnt (poziból), hogy szépen gyűjtögették az utóbbi napokban 2400-2500 között. Rábám volt régen, de ott a menedzsment sokkal kevésbé meggyőző, mint a Wabiban, főleg az öreg visszatértével együtt.
Nekem gyakorlatilag mindenből van, de pont a neked lévőkből nincs, mert mind a kettő magasabb áron van mint az én jelenleg ekképzelt vételi szintem. Ricsit 8K felett Otp-t 15K felett nem tervezek venni. Mondjuk a Mol- tól is a héten szabadultam.;))
Gondolkodtam, hogy a Rábát Wabira cserélem de igazából félek tőle, mert nem szeretnék csöbörből vödörbe kerülni. Ha visszanézek egy évet, akkor úgy vélem a Wabival jobban jártam volna mint a Rábával. Valamiért most is nagyobb erőt érzek benne mint az ultra merev Rábában.
Már hetek óta buddhaként járok-kelek :) A wabira számítok előbb, hogy meglódul, ott ugye a kabotázs-feloldás a hír, ez fél éven belül egy csomó angliai plusz fuvart jelenthet, ez meg kell, hogy látszódjon a keresleten.
Az a baj, hogy itt venni sem lehet igazán és eladni sem. Mint írtad neked cak ez és Wabi van. Gondolom nost elég nyugodt napjaid vannak igazán nincs miért felpörögni, mert a Wabi sem az igazi, ott is csak próbálkozások vannak, de igazán a 2500- nem nagyon tud túllépni.:))
Kisbüfik topikja