Ha egyáltalán valami pozitívum fel szokott vetődni az
Antall-kormányról, az a politikai riválisok emberi viszonya. Például a
legenda szerint utolsó telefonbeszélgetésükön édesapja Orbán Viktort
tette meg politikai örökösének.
– Ott álltam akkor édesapám kórházi ágya mellett, pontosan tudom, mi
hangzott el azon a beszélgetésen. Azt mondta neki: „ne felejtsd el,
miért harcoltunk”, tudniillik az Ellenzéki Kerekasztal idején, illetve
Orbán Viktor lelkére kötötte, hogy vigyázzon a pártjára. Körülbelül ez
volt a két üzenet.
Gondolkodtam ha itt vhol van 30-40% up azaz hozam adni kell egybol bár mostanság nem lesz hisz kina be fog csodolni!! Élmény a 4ig fölénye a delta ellen!!
Ez a macika brumit beszél! % hülyeség kint haverjaimnak 2020 tavaszatol szinte minden 3-4-5-6 zott!! Itthon OTP dupla azt tobbi sehol max pár %! Kis papirok meg semmit itthon! Delta ma is át lettek cseszve a balekok akik elmentek!! Ezért jöjjenek a migrik hogy ne legyen jókedvű kgy!!
Igazad van, de azt nem nagyon szeretném látni mikor az OTP, Ricsi komolyan el kezd esni. MOL, Telkó már nem tud igazán hova esni, Viszont rossz bele gondolni, hogy mi lenne a többi papírral egy 8-10K-s OTP-nél és egy 5-6K-s Ricsinél. Ne feledjük 2020 első negyedév végén ott voltak ezek a papírok. Nem lenne jó újra ott lenni és azt megélni.
Köszi, de valami gond mégis csak van, mely "jel" lehet, hogy nem árt óvatosnak lenni. Túl magasan van minden (nem a BÉT papírokra gondolok) ideje a korrekciónak, csak azt nem tudni, hogy ez milyen idő távon fog megvalósulni.
Mert ott a rosszul szabályozott, túlméretezett európai bankok fontos szerepet töltöttek be a pénzügyi rendszerben kialakult kockázatok létrejöttében. Itt ilyenről szó nincs.
amugy meg mi közünk kinához ,semmi,na a média fos miatt,koronaviruskamu satöbbi hazugság hazugsághátán a tömeget ugy manipulálják ahogy akarják,csak körül kell nézni,lesz egy idö mikor azt mondja a média ugorjunk a kutba és az emberek zöme be is ugrik,szégyen roszabbak mint egy állat,de euz is szabad akarat,nem kell öket sajnálni,báy-báy
Kisbüfik topikja