Sokan nem hallgatnak rád, így lassan egyedül maradsz. Azt kellene elfogadni, hogy mindenki maga dönt vagy jól, vagy rosszul. Ezért nem biztos, hogy "likvidálni" kell embereket.
100%-ban bejött volna amire figyelmeztettem, a futurban amikor sorban jöttek záró utáni srv bejelentések, nyilvánvaló volt, hogy nem akarják beindítani a céget, CIG-ben még fel is rajzoltam, hogy hol adja, még 1x figyelmeztettem, de, hogy nem fogadta meg, az egy dolog, különösebben nem zavart volna, de hogy hagyta, hogy clon nick mögé bújva provokáljanak gusztustalan módon, az számomra megbocsáthatatlan volt, semmibe nem került volna kitíltani őket. http://www.keptarhely.eu/images/2021/05/12/v00/20210512v00vjgtua.png
Bizti be fog indulni hisz a kispestes Béla nagyon tud kapcsolatrendszere kb mint Bill Gates-é, csak a telefon innenső sötét megyei embere nem ért a tozsdehez 😁
Érdekelne hogy evike a 30k napi nyerők mellett mennyi pénzt ragasztott már mínuszba. Arról nem szól a fáma csak veszi végtelen pénzzel lefelé az összes szart!
Gondoltam h vmi poén - szinte mindenki beragadt - galád mód az amcsikat nem követte semmi magyar papir már másfél éve miota Amerika száguld, ha követte volna az Up ban akkor itthoni haverjaim rokonaim nem USA vagy coinokban lenne!!Magukra vessen a bet!! Igaz Magyarországon nem divat embereknek pénzt csinálni hanem inkább sajna kifosztani!!
Appppszolute, nincs!😑 Számsor miatt találtam érdekesnek.. Lehet, h. az 5555- nek sem lenne!😎😭 Kiszáradt, vérszegény, kachexiás a Bét. Nem kicsit, nagyon! Miért is? .......
Kisbüfik topikja