Én is most olvasgattam utána a dolgoknak. Budacashnél 20k eurot adott max a beva. Nemrég összevonták az OBA-t és a BEVA-t. Igy a beva is fizet 100k eurot. Viszont ez a 100k a toked 90%-a lehet. 10% penzed úszik mindenképpen ha beva kártalanít.
Tisztázzuk végre ezt a banki háttér - nem banki háttér kérdést... a RC mögött nincs bank, míg a többi bróker mögött (1-2 céget leszámítva, mint pl. equilor, concorde) van. Mindegyik BEVA tag, azaz 100K euró értékig (tehát nem fix 30 millió, hanem euróban számolt forint értékig) biztosított, azaz ebben az értelemben nincs különbség közöttük. A lényeges különbség, illetve kockázat abban van, hogy egy összeomlás esetén a banki hátterűt szinte biztosan megmenti az anyabank presztízs okból, azaz nagy valószínűséggel nem lesz szükség a BEVA igénybevételére, addig a banki háttér nélküli nem biztos, hogy képes lenne új befektetőt találni a megmentésre, így színre léphet a Beva.
Köszi, hát igen, a rafi nagyon körülményes, online meg sok az 0,5 százalék. Nekem erre jó az erste, a bank nekem is megbízhatóbbnak tűnik, lehet, hogy tévedek ebben, de óvatos vagyok. Ráadásul a kisbüfik között is az aprókhoz tartozom, és még csak gyakornok vagyok.
A fixet igen, de csak akkor ha gyorsan mész! Ha szabályosan közlekedsz nem mondja. Ha az út szélén a rendőr mér csak akkor mondja, ha más már bejelentette. Én sokat szoktam jelentgetni ha problémát látok, segítsük egymást a közlekedésben. Nekem is jól esik ha nem futok bele egy torlódásba vagy mobil traffiba.
Előfizetéses vagyok a havi mobilszámlám általában 9.000.-Ft vagy alatta úgy, hogy sokat beszélek és szinte minden nap megy a Waze. Pl. tegnap is dolgoztam és a Waze mondta, hogy fordulj balra :-)
Most bementem én is a Play áruházba és a harmadik a sorban piros/bordó háttér zöld telefonnal átlósan. Többet próbáltam, nekem ez jött be, lehet, hogy neked más jön majd be. Ingyenes verzió, nekem elég ez is.
Kisbüfik topikja