záróban kiment az utolsó est tételem is 40-en, jövő héten bajban leszek? elment még a 20-as vételű nord-om is 21-en záróban, abból még 40K-m van, remélem, nem torpan meg ... ma ilyen iciri-piciri nap volt, csak az icirikben sikerült eladásom annyira fáj, szinte fizikailag, hogy nincs opusom :)
egyszerűen nem értem , ami a konzumban történik szó sincs érdektelenségről, nézd csak meg a topikját, mennyien benne vannak ... viszont az állandó 2-3-5 K-s dugók .....ebben a papírban elég sok
Éva, szerinted a konzi mesterségesen van visszatartva, vagy ennyire érdektelenség van benne ? Vagy a múltkori leöntés ennyire kicseszett volna a szépen induló papírral ? Illetve a többiektől is kérdezem., mi lehet vele ? én is jelentős mennyiséggel tartom már régóta.
csak ne érezd magad baleknak, 530-ig tartottad, döntöttél, eladtad én már 390-nél kipotyogtam belőle, ha ez vigasztal, ennyivel jobb voltál nálam:) na szóval : ma csak est eladásom volt 34-es vétel 38-on, még egy kevés van nord-ban is kiment 18-as vételű 19-en és 19-es vételű 20-on minden kispapír megy, csak a konzum nem --- persze, hogy abból van egy teherautónyi:)
Kisbüfik topikja