nagyon nagyon remélem, hogy összejön a 3000 konzum és a 7000 richter előbbit azért gondolom, mert hatalmasat nyert az opus-sal, mint tulajdonos, utóbbit azért, mert jött egy célár 7350-re, de abból le kell venni a trükk-részét, tehát a 7000 talán meglesz, ha már otp ekkorát szárnyalt enefi --- elkeserítő, ma nem foglalkoztam vele de látod, nem foglalkoztam az est-el sem, mégis 33-ra betett eladásom ment el benne 35-ön, és nem foglalkoztam a nord-al sem, mégis elment a 18-as vételem egy része 18-on, mondjuk abban a reménytelen vacakban már ez is eredmény
thibi, emlékszel, múlt héten írtad, hogy az opus majd lekörözi simán a tkom-ot szóval nagyon jó lett a megérzésed, sokan örülnének a tkom-ban egy 530-as árnak:) est: 31-es vételem ment ki ma 35-ön, nekem is meglepetés volt, nem is figyeltem, ma csak a konzumra:)
eljön az ideje a konzumnak, meglesz bőven a 3000 feletti árfolyam, nem is olyan sokára szerintem minden szabad pénzemből konzumot vettem ma is, főleg 2500 alatt ---- jó lesz, biztosan:)
Kisbüfik topikja