irtam mi lesz ,ellentmondásos a dolog ott ezért veszik és adják,de több lett az elado idövel.jövöhéten 3 esélyes egy huzzák tovább ez valoszinü,kiderül a semmi,ezt nem hinném,vagy tényleg benyögnek valamit és mehet tán 200 ig,valszeg az elsö lesz
Majd ha hív újra, Bekered az adatait, és jelezd hogy nem jó az időpont, majd a központtal egyeztetsz egy másikat. Soha többet nem fog hívni, az adatait pedig le tudod csekkoltatni ;)
nagyon jó kérdés, fogalmam sincs de a UPC-s pasi utánanézett, nincs tőlük kirendelt ember hétfőre, tehát biztos, hogy gáz a telefonáló még nem értem, mi történik, de nagyon furcsa
a UPC utánanézett, nincs kirendelve tőlük senki a figyelmeztetést megadták, kérjem a kártyáját, a kódját, és hívjam őket, mielőtt ajtót nyitok kezd krimi lenni:)
ez most nagyon off lesz, de segítsetek, mit tegyek: tegnap jött egy telefon egy "nemértettem "nevű pasitól, hogy a UPC-től van és több bejelentés érkezett a házból, hogy gyenge a jel, és hétfőn jönne hozzám fél 11-re megállapítani, mi a helyzet na most én nem tettem ilyen bejelentést a UPC felé, hogy probléma lenne felhívtam ma a UPC-t, elmondtam, mi történt, és azt mondták, nincs ilyen kiszállás a UPC felől, ráadásul ők sosem pontos időt jelölnek meg, csak intervallumot, tehát kérjem el a pasi UPC-s kártyáját, azon van egy 3 számjegyű kód, és hívjam őket, mielőtt beengedném a pasast unokázós csalókról már hallottam UPC- s csalókról hallottatok?
Az esés oka -ahogy már 2 napja is leírtam, hogy esés lesz-, a 156 millió darab részvény nyomdázása 78 filléren. Amúgy rombolásról még nincs szó, az majd ezután jön...
nagyon nagyon szeretem a richtert kezd hasonlítani egy kispapír kereskedéséhez innentől már szerintem biztonságos alávenni , mert az 5000 sokakat irritál
na, más téma: richterke:) hihetetlen, hogy tegnap írtam, 5000 alatt veszek, ma néztem, gondoltam, nem veszek, mert 5100 fölött volt és zárás előtt néztem, na, ejhaj, meglesz az 5000 alatti? meglett
nem kaptam, csak írták, menjek onnan hát nem vagyok szekta-tag, az biztos, viszont arra nem kaptam választ, mi a magyarázata, hogy 3 nap alatt lerombolják 114-ről 90-re az árat benne
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)