a shortos brigád meg majd visszaveszi tőlünk:) /nagy a szám, de nem tudom, mi lesz ----- egy biztos: innen már veszem lefelé az opust , bármeddig esik:) /
mondjuk azt, hogy est nagyot zuhan, megértem de hogy az opus, amiben a konzumosok is benne vannak, nehezen vagy már az utolsó mohikán konzumos lekapcsolta a villanyt? :)
Jön a világvége by Nomura ---mindent bevertek szinte. Akik eladtak most boldogan ücsörögnek a cashben és biztonságban érzik magukat. Aztán ha elmarad az aktuális világvége, majd magasabb áron visszaveszik, mert ott meg attól félnek majd, hogy lemaradnak a hozamról. Nekik fogják eladni azok akik az ilyen napokon tőlük vették.
tudom, nem a "te asztalod" az est, mert nem fundás, de ma ugyanez volt est-ben is 117-ről zuhant be ma 105-ig, na persze, hogy vettem 2-3K darabokkal lefelé , és a mai legnagyobb nyerőm est-ben lett futurt is megpróbálták legyötörni, kaptam belőle 30K-t, de csak 6K-t tudtam adni 115-ön és 115.8-on szóval akkor éljenek a "balek" leadók:)
gondolkodom ezen a begyorsult esésen: én épp akkor szeretek venni, amikor látványosan esik valami ezek szerint mások meg eladni szeretnek látványos esésnél akkor megvan a megfejtés, miért van vevő mindig látványos eséseknél:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)